News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

7 Februarie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
ninge2
Cerul va fi noros si vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

MARTI

IN TARA
Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 25...30 l/mp in special in sud-estul teritoriului si in zonele de deal si de munte. Pe parcursul zilei, in zona montana inalta si in jumatatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile, iar in celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea, se va depune strat de zapada local mai consistent in nord-est si la munte, unde va continua sa ninga, in timp ce in vest, sud-vest si centru vor fi precipitatii mixte, iar in rest vor predomina ploile. Trecator si pe arii restranse se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 8 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse intre -9 grade in nordul Moldovei si 4...5 grade pe litoral.
LA BUCURESTI:
Cerul va fi noros, va ploua posibil moderat cantitativ, iar in cursul noptii si spre dimineata vor fi conditii de precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de 1...2 grade.
MIERCURI
IN TARA
Vremea va fi predominant inchisa si va continua sa se raceasca, devenind rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temporar vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare in Moldova si la munte, iar in restul teritoriului vor fi mixte, ziua si predominant ninsori, noaptea, pe arii mai extinse in Muntenia si Dobrogea. Pe spatii mici se va semnala polei, cu o probabilitate mai ridicata in jumatatea de sud a Moldovei si in Baragan. Cu precadere in estul si sud-estul teritoriului, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade, cu valori mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei spre -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si 0 grade. In zonele joase, izolat se va semnala ceata.

marti in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006135 (s)