News Flash:

FOTO SOC! Bianca Brad a slabit atat de mult incat este de nerecunoscut!

7 Februarie 2017
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca brad
In urma cu fix un an, fosta Miss Romania Bianca Brad surprindea pe toata lumea cu noua ei silueta, una trasa prin inel. Slabise in timp record si avea trup de adolescenta insa, se pare, de atunci, a tot continuat sa dea jos.
14 kilograme in 6 luni, atat a reusit sa slabeasca Bianca Brad pana in ianuarie anul trecut. “Am renuntat la tot ce inseamna mancare procesata, la zahar complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cura intensiva de detoxifiere profunda, atat trupeste, cat si sufleteste. Sunt raw vegana 90 la suta si din cand in cand mai mananc lucruri gatite”, ne explica ea atunci, mentionand ca, cel mai important, a facut pace cu ea si cu trecutul si a ajuns sa traiasca intr-o permanenta stare de gratitudine. Se pare insa ca toate aceste schimbari in stilul ei de viata i-au influentat atat de tare metabolismul incat, de atunci, nu prea s-a mai oprit din slabit.
Bianca Brad a ajuns sa aiba un corp de fetita cu picioare fusiforme puse perfect in evindenta de jeansii mulati, masura mica. O astfel de pereche de pantaloni, si negri pe deasupra, a purtat fosta Miss in weekend, la mall, unde a mers sa vada un film. Stinghera, asteptand probabil pe cineva, Bianca a atras toate privirile si, daca si-a propus sa treaca neaobservata, stand cu nasul in telefon, i-a iesit fix contrariul.

Galerie Foto

bianca_brad_3
bianca brad 14 kilograme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005993 (s)