News Flash:

Societatea Timisoara decerneaza premiile "Oscar Berger" si "Alexandra Indries" pe anul 2016

12 Iunie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
societatea timisoara
 Societatea Timisoara decerneaza luni, 12 iunie, premiile "Oscar Berger" si "Alexandra Indries" pe anul 2016, in cadrul unei festivitati care are loc in amfiteatrul mic (A01) al Universitatii de Vest Timisoara
Evenimentul este organizat in colaborare cu Universitatea de Vest, arata un comunicat de presa al Societatii Timisoara, remis AGERPRES. 
Societatea Timisoara premiaza in fiecare an proiecte media si jurnalisti pentru abordarea temerara si responsabila a unor teme majore din societatea romaneasca si pentru promovarea unui spirit de eleganta si buna credinta jurnalistica. 
''La 27 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara reafirma principiile si valorile in care a crezut si pentru care a luptat de la inceput", conchide comunicatul. 
In anul 2013, Societatea Timisoara a instituit Premiul de jurnalism civic "Oscar Berger", in memoria celui care a fost directorul primului cotidian liber de dupa 1989 ("Timisoara" n.r.) si membru al societatii cu acelasi nume si care a incetat din viata in urma cu patru ani. 
Premiul "Alexandra Indries" este oferit pentru contributia, prin intermediului cuvantului scris, la dezvoltarea spiritului civic, la promovarea principiilor democratiei si ale statului de drept in Romania. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005607 (s)