News Flash:

Protest al unei angajate a Primariei Timisoara

13 Iunie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1
Nemultumiri in randul angajatilor Primariei Timisoara, in urma noii organigrame facuta de primarul Nicolae Robu. O functionara e decisa sa iasa in strada pentru ca, spune ea, i-a fost desfiintat postul si blocat accesul la sistemul informatic al primariei. Edilul-sef spune, insa, ca femeia a facut nenumarate reclamatii in primarie si ca ii va aproba cererea de protest.
„Ma numesc Toc Mirela Adriana si sunt functionar in Primaria Timisoara. Din 2017 am sesizat toate incalcarile legii in cadrul administratiei locale, dar fara niciun rezultat notabil. Deoarece deranjez tot mai intens conducerea primariei, postul meu a fost desfiintat incepand cu data de 29 mai 2017 si am fost mutata la Registratura, fiindu-mi restrictionat accesul la sistemul informatic al primariei. Din acest motiv, voi incepe cu data de 13 iunie 2017 un protest in fata Primariei Timisoara impotriva abuzurilor unor sefi din Primaria Timisoara”, a scris femeia pe Facebook, potrivit tion.

Mirela-Adriana Toc vrea sa iasa in strada, incepand de marti, intre orele 16-18, „impotriva incalcarii sistematice a legislatiei de catre unii sefi din primarie, care au avut ca efect prejudicierea bugetului local si a cetatenilor”. Ea spune ca a sesizat mai multe ilegalitati, inceapand de anul acesta, dar fara vreun rezultat notabil, „din cauza complicitatii unor sefi din institutiile de control, care nu au luat nicio masura”.
Reactia primarului Robu o puteti citi pe tion.ro.

primariei timisoara nicolae robu mirela-adriana toc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006687 (s)