News Flash:

PSD a anuntat ca a castigat alegerile in localitatile hunedorene Lupeni si Salasu de Sus

12 Iunie 2017
848 Vizualizari | 0 Comentarii
lupeni
Partidul Social Democrat (PSD) a castigat alegerile partiale organizate duminica pentru ocuparea functiilor de primar in municipiul Lupeni si in comuna Salasu de Sus, potrivit datelor filialei judetene PSD Hunedoara. 
Presedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurentiu Nistor, a informat luni, printr-un comunicat de presa, ca in municipiul Lupeni cetatenii l-au ales primar pe Lucian Resmerita, iar in comuna Salasu de Sus, pe Ioan Vlad. 
"Ii asigur pe locuitorii din Lupeni si Salasu de Sus ca primarii alesi ii vor reprezenta pe fiecare in parte. Au inainte trei ani in care trebuie sa isi asume responsabilitatea unei bune administrari a localitatilor in care au fost alesi. Ma bucur ca oamenii au avut incredere inca o data in PSD, in programul nostru, si ii asigur ca ne vom stradui sa nu ii dezamagim", se arata intr-un comunicat al PSD Hunedoara, remis AGERPRES. 
Conform unor rezultate neoficiale, in municipiul Lupeni candidatul PSD, Lucian Resmerita, este urmat de candidatul PRM, Calin Radu Napau Stoica, si de cel al PNL, Ioan Cristian Rosu. 
In comuna Salasu de Sus, candidatul PSD, Ioan Vlad, este urmat de Ioan Tirea (PNL) si de Virgil Valer Haitau (ALDE). 
Prezenta la vot in municipiul Lupeni a fost de 35,01% si de 77,87% in comuna Salasu de Sus, conform datelor oficiale prezentate pe portalul AEP. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)