News Flash:

Bianca Dragusanu: "Nu am fost niciodata suparata pe Adrian Cristea"

12 Noiembrie 2013
1124 Vizualizari | 0 Comentarii

Săptămana trecută Bianca Slav a vorbit în emisiunea lui Capatos, după aproape o trei luni de tăcere, despre perioada grea prin care a trecut de la nunta sa, acuzand cațiva realizatori TV că au umilit-o și batjocorit-o. Soția lui Victor Slav a dorit să fie pusă fața-n față cu “dușmanii” ei pentru a putea să le dea replica. Astăzi, roșcata a venit în platul emisiunii “Acces Direct” unde a spus adevărul (SIC).

Bianca s-a reîntors la Antena 1, după ce a avut exclusivitate în perioada nunții cu postul concurent, Pro TV. Atat soția lui Slav cat și promo-ul emisiunii “Acces Direct” au anunțat că adevărul va ieși la iveală. Din păcate, nici de acesată dată Bianca nu a putut să lămurească anumite aspecte care au tulburat presa tabloidă.

Cu lecția bine învățată, roșcata a fost în defensivă și a mărtusisit că s-a simțit atacată de persoane la care nu se aștepta. Ea a trecut în revistă jurnaliștii care au comentat-o, avand însă grijă, să nu jignească.

Bianca a recunoscut că soțul ei, Victor este afectat de faptul că sunt sub lupa presei și că acest lucru a dus la tensiunii între ei.

Cat despre așa zisa întalnire înainte de nuntă cu Adrian Cristea Bianca a cerut dovezi. “Unde sunt pozele? Cate nu s-au spus…? Hai să dovedim, dacă putem”, a spus ea.

„Adrian  face parte dintr-un trecut  frumos al meu și pană la urmă un bărbat care luptă pentru dragostea lui e de apreciat. Nu am fost niciodată supărată pe el”, a continuat ea.

Cat despre avortul pe care se presupune că l-a făcut, Bianca a refuzat să spună adevărul, rezumandu-se la a spune că e ceva mult prea intim și că site-ul care a publicat documentele, respectiv Cancan.ro, cat și clinica respectivă vor răspunde în fața legii.

“Mama a aflat de la televizor că aș fi fost însărcinată. Să presupunem că ar fi fost adevărat, nu sunt cuvinte să descriu ce a simțit. Ei au suferit cel mai mult, părinții mei. E grotesc, ilegal și inuman. M-am săturat să văd cat sunt de expusă. E prea mult. Tocmai de aceea mi-am dorit această pauză. (...) Chiar și în Dubai am fost recunoscută de o vanzătoare de la magazinul Dior”, a ținut Bianca să puncteze.

Toată emisiunea Bianca Slav nu a făcut altceva decat să spună că vrea să demonstreaze adevărul și că a dat mai multe instituții în judecată dar și notificări unor persoane fizice. Printre care și pe Veronica A Cara, fosta ei confidentă,  despre care spune că nu-i cunoaște adevărata identitate: “Fac un apel public. Vreau să o dau în judecată pentru înșelăciune. Am și dovezi și martori că am plătit-o la negru. S-a folosit de mine să obțină bunuri și foloase. I-am trimis notificare, iar a nu figurează sub acest nume. Nu-i găsesc identitatea”.

...


bianca slav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044324 (s)