News Flash:

Alexandru Arsinel revine pe scena dupa transplantul de rinichi

12 Noiembrie 2013
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Ar inel

Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după ce, în luna august, a suferit un transplant de rinichi. Actorul a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, al cărui director este, în piesa „Piei drace”.

Alexandru Arșinel declara în urmă cu o lună și jumătate, cand a fost externat, că abia așteaptă să se întoarcă în teatru, care este a doua sa casă.

Weekendul trecut actorul și-a făcut apariția în fața publicului cu un rol mic, care să nu-l solicite prea tare.“A jucat deja ieri (n.n.duminică 11 octombrie), a jucat un monolog. El se sime încă slăbit, altfel e bine. Dar să joci în forță și să canți e mai greu. “Piei drace”, așa se cheamă spectacolul nostru, e foarte nostim”, a povestit, pentru spynews.ro, prietena lui de-o viață, Stela Popescu.

Alexandru Arșinel a stat cea mai mare parte a timpului în cabina sa, pentru a nu intra prea mult în contact cu colegii săi și a se proteja de microbi.

“Ne ferim să stăm în gura lui. Avem tot interesul ca el să se facă bine și pentru afiș și pentru teatru și pentru direcție, pentru tot. Avem nevoie de salpi. Publicul l-a primit foarte bine. L-a apaludat mult iar lumea îl iubește. ”, a adăugat Stela Popescu.

Actorul care se recuperează, încă, după operația suferită, a trăit emoții unice: "Am jucat sambătă seara şi duminică. Am trăit o emoţie cum rar am întalnit în 55 de ani. Faptul că publicul s-a ridicat în picioare, după toate prin cate am trecut, m-a făcut să nu mai pot vorbi", a spus Arșinel în emisiunea “Răi da’buni”, de la Antena 2.
Omg.ro


piei drace
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007044 (s)