News Flash:

Bea un pahar din acest AMESTEC, pe stomacul gol, si nu te vei mai imbolnavi niciodata…

15 Decembrie 2017
4672 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu ananas

Potrivit medicinei naturale, alegerile pe care le faci cu privire la rutina zilnica, fie iti intaresc rezistenta la boli, fie o compromit. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa iti incepi ziua cu obiceiuri sanatoase, cum ar fi consumul de apa cu ananas pe stomacul gol.
Ananasul este o sursa bogata de micronutrienti necesari organismului. Fructul contine enzima bromelaina si vitamina C, un antioxidant puternic, ambele jucand un rol foarte important in procesul de vindecare a organismului.

Iata mai jos cateva motive pentru care se recomanda sa bei apa cu ananas in fiecare dimineatasunt:

1. Combate inflamatia
Bromelaina este o enzima ce poseda proprietati anti-inflamatorii. Aceasta ajuta organismul sa elimine toxinele si lupta impotriva inflamatiilor de orice fel. Prin faptul ca reduce inflamatia si durerea, consumul regulat de ananas poate sprijini vindecarea formelor usoare de artrita si a leziunilor capatate in urma practicarii de activitati sportive.

2. Incurajeaza slabirea corporala
Ananasul are un continut bogat in fibre, astfel ca digestia sa completa necesita mai mult timp, fapt care sporeste si prelungeste senzatia de satietate. Consumand un pahar de apa cu ananas dimineata poti preintampina pofta de zahar si de grasimi. Tiamina ajuta la stimularea metabolismului prin transformarea carbohidratilor in energie.

3. Elimina parazitii din ficat si intestine
Ananasul contine o enzima pe nume bromelaina, care detine proprietati antiparazitare. Numeroase surse afirma ca prin consumul de apa cu ananas de trei ori pe zi poti elimina teniile din organism.

4. Regleaza functia tiroidiana
Ananasul este bogat in iod si bromelaina, substante eficiente in ameliorarea mai multor boli autoimune si in reducerea simptomelor de tiroidita.

5. Echilibreaza nivelurile de electroliti
Ananasul este o sursa bogata de micro-nutrienti necesari organismului. Fructul contine enzima bromelaina si vitamina C, un antioxidant puternic, ambele jucand un rol foarte important in procesul de vindecare a organismului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)