News Flash:

Bautura miraculoasa care iti detoxifiaza ficatul dupa sarbatori

2 Ianuarie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat

In conditiile in care am traversat o perioada in care nu foarte multi dintre noi au fost aceia care au putut refuza delicioasele alimente traditionale, este foarte important sa acordam o atentie speciala detoxifierii ficatului, un organ foarte solicitat de Sarbatori. Reteta de mai jos va sprijini procesul de detoxifiere al ficatului si va contribui la repararea prejudiciilor aduse acestuia in aceasta perioada. Aminteste-ti, foloseste ingrediente organice daca este posibil!

 

Aveti nevoie de: 500 ml de apa rece (prefiarta), 6 lamai proaspete, 1 bucata de ghimbir (de marimea degetului mare), 4 catei de usturoi, 4 frunze de menta proaspata, 3 lingurite de ulei de seminte de in, 3 grepfruturi, un varf de cutit de pulbere de seminte de chimen.

Mai intai se vor stoarce lamaile si grepfruturile si se va taia ghimbirul si usturoiul in bucatele mici. Apoi, se pun lamaile si grepfruturile intr-un blender, se adauga menta, uleiul de seminte de in si pudra de seminte de chimen. Se mixeaza se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai mixeaza inca o data. Se consuma in stare proaspata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In conditiile in care am traversat o perioada in care nu foarte multi dintre noi au fost aceia care au putut refuza delicioasele alimente traditionale, este foarte important sa acordam o atentie speciala detoxifierii ficatului, un organ foarte solicitat de Sarbatori. Reteta de mai jos va sprijini procesul de detoxifiere al ficatului si va contribui la repararea prejudiciilor aduse acestuia in aceasta perioada. Aminteste-ti, foloseste ingrediente organice daca este posibil!

 

Aveti nevoie de: 500 ml de apa rece (prefiarta), 6 lamai proaspete, 1 bucata de ghimbir (de marimea degetului mare), 4 catei de usturoi, 4 frunze de menta proaspata, 3 lingurite de ulei de seminte de in, 3 grepfruturi, un varf de cutit de pulbere de seminte de chimen.

Mai intai se vor stoarce lamaile si grepfruturile si se va taia ghimbirul si usturoiul in bucatele mici. Apoi, se pun lamaile si grepfruturile intr-un blender, se adauga menta, uleiul de seminte de in si pudra de seminte de chimen. Se mixeaza se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai mixeaza inca o data. Se consuma in stare proaspata.

In conditiile in care am traversat o perioada in care nu foarte multi dintre noi au fost aceia care au putut refuza delicioasele alimente traditionale, este foarte important sa acordam o atentie speciala detoxifierii ficatului, un organ foarte solicitat de Sarbatori. Reteta de mai jos va sprijini procesul de detoxifiere al ficatului si va contribui la repararea prejudiciilor aduse acestuia in aceasta perioada. Aminteste-ti, foloseste ingrediente organice daca este posibil!

 

Aveti nevoie de: 500 ml de apa rece (prefiarta), 6 lamai proaspete, 1 bucata de ghimbir (de marimea degetului mare), 4 catei de usturoi, 4 frunze de menta proaspata, 3 lingurite de ulei de seminte de in, 3 grepfruturi, un varf de cutit de pulbere de seminte de chimen.

Mai intai se vor stoarce lamaile si grepfruturile si se va taia ghimbirul si usturoiul in bucatele mici. Apoi, se pun lamaile si grepfruturile intr-un blender, se adauga menta, uleiul de seminte de in si pudra de seminte de chimen. Se mixeaza se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai mixeaza inca o data. Se consuma in stare proaspata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005306 (s)