News Flash:

Industria auto second hand te asteapta cu beneficii majore in 2021

26 Aprilie 2021
470 Vizualizari | 0 Comentarii
auto second hand

Daca vrei sa inlocuiesti autoturismul actual cu un model mai nou, mai sigur sau mai dotat, nu poti sa nu iei in considerare oportunitatile de pe piata auto second hand. Firmele specializate in acest domeniu te asteapta cu beneficii majore si in acest an, si cu o oferta extinsa de masini la mana a doua, aduse din Germania, aflate intr-o stare tehnica si estetica exceptionala.

Astazi, procesul de achizitie a unei masini la mana a doua seamana foarte mult cu cel in care cumperi un autoturism nou dintr-o reprezentanta. Iata!

1.      Ai acces la orice model de masina iti doresti

Daca visezi la un anumit brand sau model auto, el poate fi adus pe comanda, special pentru tine, din tara de origine. Orice masina vrei sa conduci poate intra in posesia ta, fara doar si poate, chiar daca nu face parte din oferta standard a firmei vanzatoare. In 2021 expertii aduc masini la comanda, in functie de solicitarea clientului, dupa ce fac toate verificarile de rigoare, pentru a se asigura ca nu exista defectiuni.

2.      Beneficiezi de avantajul costurilor foarte avantajoase

Preturile de achizitie al masinilorsecond hand este, in mod evident, mult mai scazutdecat atunci cand vorbim despre autovehicule noi, din reprezentanta. Cu toate acestea, in 2021, flota de autoturisme la mana a doua care este pusa la vanzare se afla intr-o stare tehnica si estetica exceptionala. Masinile au un rulaj redus si vin la pachet cu istoricul service verificat, astfel incatpoti considera ca sunt aproape noi.

3.     Ai parte de garantie pe o perioada extinsa de timp

O alta oportunitate fantastica pe care ti-o aduce acest an este garantia service de care beneficiezi in momentul achizitiei unui autoturism la mana a doua. Aceasta conferaincrederea necesara pentru a putea sa cumperi fara a avea dileme. Este o plasa de siguranta, care te tine departe de temerile uzuale pe care le aveau soferii acum mai multi ani, atunci cand puteau cumpara o masinasecond doar din pietele clasice.

4.     Poti accesa metode flexibile de plata prin programe de finantare

Astazi, ai posibilitatea sa cumperi o masina rulata prin programe de finantare, precum leasingul auto, creditul de nevoi personale sau chiar creditul extern. Cel din urma reprezinta cea mai noua modalitate la care tot mai multiclientiapeleaza. Avantajul major al creditului extern este ca vei fi scutit de plata de TVA, pentru ca are loc o achizitie intra-comunitara intre doua tari din Uniunea Europeana. Merita, pe deplin!

5.     Masinile aduse la comanda sunt deja programate la RAR

Fata de experienta din pietele clasice de masini, procesul de cumparare prin intermediul unei firme auto specializate este mult mai facil. Expertii se asigura ca masinile sunt deja programate la RAR si au numere rosii, astfel incat tu sa poti economisi timp pretios si resurse, scapand de aceste griji. Daca acum cativa ani nici nu iti puteai imagina acest scenariu, raportandu-te la pietele clasice de masini, acum este o realitate.

Vezi oferta de masini second hand de la Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro este o companie de incredere, ce aduce la comanda masini second hand cu rulaj scazut, conform specificatiilor clientului. Firma dispune de o echipa de experti, care verifica in detaliu fiecare autoturism inainte de a-l pune la comercializare.

Ai garantie service si poti cumpara prin finantare. Merita!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office•auto-leasing.ro

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)