News Flash:

Victimele SIDA, comemorate la Timisoara

15 Mai 2015
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Locuitorii urbei de pe Bega sunt invitati sa se alature Grupului Local de Actiune HIV/SIDA Timisoara pentru a comemora, pentru al 12-lea an consecutiv, Ziua Internationala a Lumanarilor Aprinse (The International AIDS Candlelight Memorial).
In zilele de 16 si 17 mai se marcheaza Ziua Internationala a Lumanarilor Aprinse, una dintre cele mai vechi si mai mari campanii din lume de mobilizare a comunitatii in scopul constientizarii sociale a HIV. Se doreste un apel la solidaritate globala si la inlaturarea discriminarii persoanelor care se confrunta cu aceasta infectie, transmit organizatorii.
Sambata si duminica, 16-17 mai, intre orele 10-22, timisorenii pot aprinde lumanari in memoria victimelor SIDA, iar cei mici pot picta pe quilturi la cortul special amenajat, amplasat pe pietonala Marasesti.
Sambata, de la ora 20, puteti urmari proiectia unui film tematic in sala de evenimente a spatiului cultural Ambasada, pe strada Anton Seiller nr.2.
Duminica, 17 mai, la ora 21, publicul timisorean este invitat sa participe, in cadrul unui flashmob, la formarea Fundei Umane, simbolul solidaritatii cu persoanele afectate de HIV/SIDA, iar la ora 21.30 sa lanseze lumanari aprinse pe canalul Bega.
Campania de incurajare a comunitatii locale pentru a se implica in lupta impotriva SIDA, fie si doar prin participarea la un moment de reculegere, are loc anual.
“Ziua Internationala a Lumanarilor Aprinse este o zi in care important este sa constientizam ca numai implicandu-ne cat mai mult putem schimba lucrurile”, transmit organizatorii, scrie tion.ro.
Campania este organizata de Asociatia Romana Anti-SIDA (ARAS) Timisoara, Societatea pentru Copii si Parinti – SCOP Timisoara, Societatea Stu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005170 (s)