News Flash:

Barbat orb, redus la lacrimi dupa ce un intreg vagon de navetisti i-a refuzat un loc pe scaun. Vagonul era destinat persoanelor cu dizabilitati

3 Aprilie 2018
906 Vizualizari | 0 Comentarii
orb

Nu mai e un secret pentru nimeni ca stresul orelor de varf, in care oamenii se grabesc sa ajunga la munca sau acasa, dupa serviciu, poate sa ne transforme in monstri. Mai ales intr-o capitala atat de aglomerata precum Londra.

Insa Amit Patel, in varsta de 37 de ani, a fost de-a dreptul umilit de un vagon intreg de pasageri nepasatori. Patel este nevazator si a urcat in respectivul metrou impreuna cu Kika, un caine-ghid care il ajuta. Mai mult, a urcat in vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilitati. Nimeni nu a vrut insa sa le cedeze un loc pe scaun.

„Este greu sa nu te bufneasca plansul. Ajung acasa si ma gandesc: ‘Chiar trebuie sa fie atat de greu?’”, a spus acesta intr-un interviu pentru The Evening Star, scrie The Independent.

Chinul prin care a trecut a fost documentat intr-o serie de mesaje pe contul de Twitter deschis in numele catelei Kika.

„Am mers prin ploaie pana la capatul platformei, pentru a ne imbarca in sectiunea metroului destinata persoanelor cu dizabilitati si chiar daca tata mi-a dat comanda sa gasesc un loc, nimeni nu ne-a cedat scaunul”, este primul mesaj postat pe Twitter.

„Tata a fost nevoit sa stea cu spatele lipit de usi. In timp ce se chinuia sa nu se dezechilibreze, in timp ce eu alunecam dintr-o parte in alta pe podeaua uda. Dati dovada de umanitate, oamenilor!”, este cel de-al doilea mesaj postat pe Twitter, in numele lui Kika.

Nu este pentru prima data cand Patel a fost tratat oribil la metrou. In februarie, camera GoPro pe care o poarta Kika a surprins momentul cand un navetist i-a ordonat sa se miste din calea lui in lift, desi a vazut ca barbatul este orb.

Reprezentantii companiei de transport si-au cerut scuze si au promis ca vor modifica afisajul din metrou astfel incat sa fie mai clar pentru toata lumea ca locurile destinate pentru persoanele cu dizabilitati nu trebuie ocupate abuziv. Poatenustiai.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)