News Flash:

Coliziune pe aeroportul din Budapesta intre doua autobuze. Unul transporta PASAGERI de la o cursa aeriana de la Bucuresti

2 Aprilie 2018
803 Vizualizari | 0 Comentarii
buszbaleset

Doua persoane au fost ranite serios, iar alte cateva au suferit leziuni usoare, in urma coliziunii produse duminica intre doua autobuze la Aeroportul International Liszt Ferenc din Budapesta, informeaza site-ul agentiei de stiri MTI.
Incidentul s-a produs in jurul orei locale 9.30 (ora Romaniei, 10.30) in zona terminalului 2B al aeroportului, a anuntat politia. Cateva imagini video de la locul accidentului au fost difuzate de politia ungara si pot fi vizionate AICI.

Victimele sunt de diverse nationalitati si toate sunt adulte.

Noua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului, cele mai multe prezentand contuzii, insa cateva au suferit fracturi, a declarat un purtator de cuvant al Serviciului National de Ambulanta din Ungaria.
Victimele au fost transportate la Spitalul Merenyi Gusztav si Institutul National de Urgenta pentru Accidente din Budapesta.

Mihály Hardy, un oficial al aeroportului Budapesta, a declarat ca in incident au fost implicate doua autobuze ale companiei ungare Malev care transportau pasageri de la o cursa aeriana de la Bucuresti, informeaza site-ul de stiri Origo.hu.

MAE: Un singur cetatean roman mai este internat pentru tratament

MAE a precizat, duminica seara, referitor la accidentul produs pe aeroportul international Ferenc Liszt din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze care transportau pasageri, printre care si romani, ca un singur cetatean roman mai este internat pentru tratament de specialitate.

”Ambasada Romaniei la Budapesta are in atentie accidentul produs pe aeroportul international Ferenc Liszt din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze care transportau pasageri, printre care si cetateni romani. Misiunea diplomatica a efectuat demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare”, se arata intr-un comunicat de presa al MAE remis MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, potrivit datelor obtinute, accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a opt cetateni romani, care au primit ingrijiri medicale la fata locului.

”Dintre acestia, doi au fost transportati la o unitate medicala din apropiere pentru verificari suplimentare. La momentul de fata, un singur cetatean roman mai este internat pentru tratament de specialitate. Ambasada Romaniei in Ungaria monitorizeaza situatia, mentine legatura cu autoritatile locale si unitatea spitaliceasca, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari”, se mai arata in comunicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004750 (s)