News Flash:

Sunt Ioana si am doi copii, de 7 ani. Am ramas din nou insarcinata, insa am avut un soc de ceea ce am descoperit despre tatal copiilor mei. Da, despre sotul meu cu care stau in casa de 8 ani...

1 Aprilie 2018
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
ioana

Ioana, o mama tanara de doar 32 de ani si-a deschis suflteul in fata unui psiholog.

Draga Melania,

Ma numesc Ioana si am 32 de ani, iar de 8 ani sunt casatorita. Avem impreuna doi copii, gemeni, de 7 ani. Frumosi, cuminti, lumina ochilor mei. In urma cu doi ani, am ramas din nou insarcinata, iar de atunci, parca s-a rupt ceva intre noi.

A zis ca nu mai vrea sa auda de inca un copil, ca doi ii sunt de ajuns, ca nu mai vrea sa stea sa schimbe scutece, sa stea noaptea treaz, daca plange. Am ramas socata. Niciodata nu l-am mai auzit vorbind astfel. Cu cei doi copii pe care ii avem s-a purtat mereu ca un tata model.

Dar cand i-am zis ca urmeaza sa-l avem pe al treilea… Nu stiu… Parca nu mai era acelasi om… M-a amenintat ca daca il nasc, ma lasa sa-l cresc singura. Desi niciodata nu m-am gandit ca voi ajunge sa fac asta (sunt o femeie foarte credincioasa, merg frecvent la biserica, ma rog in fiecare zi), din cauza atitudinii sale si de teama de a nu ma parasi, am facut avort.
Au trecut doi ani de atunci, dar sentimentul de vinovatie inca ma bantuie. Oare am luat decizia buna? Dar daca nu renuntam la sarcina, ma trezeam singura cu trei copii… Din acel moment, relatia dintre noi s-a stricat, iar asta au observat si copiii nostri, care ne intreaba deseori daca mami si tati sunt bine, daca o sa se desparta. Nu stiu ce sa mai fac cu el. Nu vreau sa-mi pierd casnicia, dar nici sa traiesc asa cu el nu pot. Ajuta-ma, te rog, cu un sfat.

Citeste si 

Raspunsul Melaniei

Draga Ioana,

Spui ca esti femeie credincioasa, ca mergi la biserica, prin urmare o sa intelegi daca o sa-ti spun ca e foarte bine ca femeia sa asculte de barbat, dar inainte de barbat ar fi de preferat sa asculte de Dumnezeu. Poate, daca tu ai fi refuzat sa faci avort, Dumnezeu te-ar fi ajutat cu trei copii.

Suferinta ta este raspunsul la incercarea pe care tu nu ai trecut-o. Sfatul meu, oricat de neobisnuit ar parea pentru altii, este sa te duci si sa te spovedesti, sa ceri un canon si sa te rogi sincer sa fii iertata. Daca reusesti sa ai inima curata si sa te caiesti sincer – pentru ca, dupa cum stii, avortul este un pacat in ochii lui Dumnezeu – s-ar putea sa constati ca lucrurile se indreapta de la sine. Iar acest barbat care te invata la rau va primi si el ceea ce i se cuvine.

Altadata sa fii mai ferma si, daca tot iti place sa spui ca esti o fiinta care crede in Dumnezeu, sa crezi cu adevarat. Iar sotului tau sa-i reamintesti ca tu nu poti ramane gravida fara contributia lui. Daca nu mai vrea copii, sa invete sa se infraneze. Sau macar sa foloseasca prezervativ.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)