News Flash:

Audierea martorilor in dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt cercetati Ponta si Sova, va avea loc in sedinta secreta

24 Februarie 2017
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
sova dan
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca martorii din dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt inculpati, intre altii, Victor Ponta si Dan Sova, sa fie audiati in sedinta secreta, pe motiv ca declaratiile anterioare ale martorilor din dosar au fost dezbatute in emisiuni televizate.
Presedintele completului de judecata in dosarul Turceni-Rovinari a propus, la termenul de vineri, audierea martorilor in sedinta secreta, argumentand ca declaratiile facute la termenele anterioare de martorii din dosar au fost relatate in presa si dezbatute ulterior in emisiuni televizate.
Atat procurorii anticoruptie, cat si avocatii lui Victor Ponta si Dan Sova au fost de acord cu propunerea presedintelui de complet, astfel ca audierea martorilor se desfasoara cu usile inchise.
Fostul premier Victor Ponta este judecat, in dosarul Turceni Rovinari, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat. Dan Sova este acuzat in acelasi dosar de complicitate la abuz in serviciu, fals in inscrisuri sub semnatura privata, evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006364 (s)