News Flash:

Pacienti cu suspiciune de gripa internati la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara

13 Februarie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Victor Babes Timisoara

    La Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara sunt internati cinci pacienti cu suspiciune de gripa. La Timisoara, primul caz de gripa confirmat a aparut saptamana trecuta, un copil de doi ani, care a fost internat la spitalul de la Padurea Verde.
In aceste zile, la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara sunt internati cinci pacienti cu suspiciune de gripa. Intre timp, copilul de doi ani, in cazul caruia a fost confirmata gripa, a fost externat.

„Sunt internati cinci pacienti cu suspiciune de gripa. Este vorba despre trei adulti si doi copii. Analizele au fost trimise la laborator”, a spus Virgil Musta, purtatorul de cuvant al Spitalului „Victor Babes” din Timisoara, scrie tion.ro.

In aceste zile, pe sectiile Spitalului „Victor Babes” de la Padurea Verde sunt internati 19 pacienti cu sindrom febril, viroze respiratorii si pneumonii, printre acestia numarandu-se si cei cinci pacienti suspecti de gripa.
Pentru prevenirea imbolnavirii cu gripa, pe langa vaccinare, medicii recomanda respectarea catorva masuri de igiena: spalati-va pe maini in mod regulat cu apa si sapun, acoperiti-va gura si nasul cu un servetel atunci cand stranutati, stati acasa cand sunteti bolnav, nu reutilizati batiste sau servetele (virusul gripei si alte virusuri respiratorii pot supravietui temporar in afara corpului, astfel incat va puteti infecta atingand batiste si servetele utilizate).


timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005663 (s)