News Flash:

ATENTIE! Trecatorii sunt in pericol in centrul Timisoarei. Vezi de ce

16 Octombrie 2013
1290 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai multe bucăţi de ţiglă au ajuns pe drum de pe o clădire aflată în Piaţa Libertăţii. Din fericire nu s-a aflat nicio persoană pe trotuar. Clădirile vechi din centrul Timişoarei, care nu sunt întreţinute de proprietari, devin pericole pentru pietoni şi şoferi. De această dată mai multe bucăţi de ţiglă au ajuns pe drum de pe o clădire aflată în Piaţa Libertăţii.

Din fericire nu s-a aflat nicio persoană pe trotuar.  Proprietarul unei maşinii parcate în faţa clădirii a scăpat cu pagube minime cu cateva cateva zgarieturi pe capotă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat a trimis la faţa locului o maşină utilată cu o scară, pentru ca pompierii să cureţe acoperişul de bucăţile de ţigle care stăteau să mai cadă.

Maşina de pompieri s-a chinuit minute bune să ajungă la destinaţie, chiar dacă avea de străbătut nici 100 de metri. Vinovaţi sunt şoferii care şi-au parcat maşinile ilegal, pe partea dreaptă a drumului.


Intr-un final, cei de la ISU Banat au reuşit să îşi facă treaba. Clădirile vechi însă răman un pericol în zona centrală.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006018 (s)