News Flash:

ATENTIE! SE CIRCULA IN CONDITII DE IARNA pe soselele din tara!

8 Februarie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie 1
Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Pe Autostrada A2, sectorul Fundulea - Lehliu, km 36+000 - km 64+000, circulatia a fost reluata, insa ramane in continuare inchis sectorul Lehliu - Drajna, km 64+000 - km 105+000, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
ORA 10:26 Olt: Circulatie rutiera in conditii de iarna pe toate drumurile din judet 
Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile din judet dupa ce in cursul noptii si diminetii de miercuri a nins, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.
"Se circula pe toate drumurile din judet, in conditii de iarna", a spus reprezentantul IPJ.
Pe toate drumurile din judet se actioneaza pentru indepartarea stratului de zapada si nu sunt probleme, a anuntat si purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu.
In cursul noptii si diminetii de miercuri a nins in majoritatea zonelor din judet, iar stratul de zapada depus este de cativa centimetri.
Pe un drum acoperit cu un strat subtire de zapada, respectiv pe DN 64 la iesirea din comuna Osica spre Brancoveni, un autocar cu 18 persoane a derapat miercuri dimineata si ajuns in camp, doi dintre pasageri suferind traumatisme in zona capului. Soferul autocarului nu consumase alcool. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Olt, nu a fost stabilita deocamdata cauza accidentului rutier de pe DN 64.
* ORA 10:23 Circulatia rutiera pe A2 intre Fundulea si Lehliu, redeschisa; sectorul Lehliu-Drajna ramane inchis
Circulatia rutiera pe Autostrada A2, sectorul Fundulea — Lehliu, km 36+000 — km 64+000, a fost reluata, insa ramane in continuare inchis sectorul Lehliu — Drajna, km 64+000 — km 105+000, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 
Reprezentantii CNAIR subliniaza ca "este absolut necesar ca toti conducatorii auto sa respecte indicatiile si recomandarile Politiei Rutiere, precum si restrictiile instituite".
* ORA 10:01 Circulatia a fost reluata pe tronsonul Fundulea — Lehliu-Gara al autostrazii A2, sensul spre Constanta
Traficul rutier a fost reluat, miercuri, pe tronsonul Fundulea — Lehliu-Gara (km 65-105) al autostrazii A2, sensul spre Constanta, ramanand insa deviat pe ambele sensuri intre Drajna si Lehliu-Gara, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR). 
"Incepand cu ora 9,15, a fost redeschis tronsonul Fundulea — Lehliu-Gara al autostrazii A2, pe sensul de mers Bucuresti — Constanta (sensul Constanta — Bucuresti nu a fost inchis). Din cauza poleiului, traficul rutier ramane deviat (de la ora ora 5,30) de pe tronsonul Drajna — Lehliu-Gara (km 65-105) al autostrazii A 2 pe DN 3A, in ambele sensuri. Ploaia indeparteaza materialul antiderapant si exista risc de producere a unor accidente rutiere", se precizeaza intr-un comunicat al centrului Infotrafic transmis AGERPRES.
Conform aceleiasi surse, in judetul Cluj traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata densa pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului — Huedin — Capusu Mare, vizibilitatea fiind, pe alocuri, redusa sub 10 metri. Pe tronsonul Turda — Cluj-Napoca si pe autostrada A3, in zona Turda, vizibilitatea scade sub 100 de metri.
In conditii de ceata densa si vizibilitate redusa se circula si in judetul Timis, pe DN59 si DN69.
"Ninge abundent in judetul Vrancea, iar pe partea carosabila a drumurilor nationale exista portiuni cu zapada (stratul fiind de 3-5 centimetri). Se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant", se mai mentioneaza in comunicat.
Pe autostrada A3 Bucuresti — Ploiesti ninge abundent. Intre kilometrii 14 si 31 carosabilul este acoperit partial cu zapada, iar intre kilometrii 31 si 68 stratul masoara, pe alocuri, aproape cinci centimetri, intervenindu-se cu utilaje.
Pe autostrada A1 Bucuresti — Pitesti ninge slab, iar in judetul Braila se circula ingreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Braila — Buzau, dar si pe alte tronsoane ale unor drumuri nationale.
* ORA 09:53 Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost inchisa intre Fundulea si Drajna
Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost inchisa, miercuri dimineata, intre Fundulea si Drajna, iar autoritatile recomanda soferilor sa utilizeze ruta ocolitoare DN 3 — DN 3A, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)