News Flash:

ATENTIE MARE! Folosesti si consumi zilnic, dar NU STII ca iti face ATAT DE RAU!

25 Octombrie 2016
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
graul

Regimul alimentar standard din intreaga lume este cauza principala a mai multor afectiuni cronice.

In 1910, Curtea Federala a Districtului Missouri a declarat ca faina alba 000 nu poate fi consumata de oameni. Insa, din nefericire, conform lui H.W. Wiley, primul bucatar din cadrul Administratiei Alimentare si de Medicamente, legea “a fost abolita datorita influentelor politice ale morarilor” si “de atunci nu a mai fost semnalat niciun pericol in cadrul AAM”, conform Secretele.

Nu contine nutrienti
Producatorii de faina alba indeparteaza mai intai tarata din semintele de grau, adica cel de al saselea strat exterior, precum si germenii care contin 76% din vitamine si minerale. 97% din fibre sunt risipite. Acelasi lucru se intampla si cu vitamina E, cu 50% din cantitatea de calciu, cu 70% din fosfor, cu fierul, cu magneziul si cu vitaminele B.

Este un insecticid natural
Stiai ca daca o insecta intra in punga cu faina si incepe sa o manance, va muri? Faina alba este un insecticid natural, care are efect letal asupra insectelor care o consuma.

Favorizeaza declansarea diabetului
Faina alba contine aloxan. Aceasta substanta ofera painii un aspect pufos si aerat. Conform studiilor, aloxanul distruge celulele beta ale pancreasului. Aceste efecte sunt atat de nocive, incat medicina naturista a numit substanta “posibila toxina a celulei beta”. In ciuda toxicitatii declarate a aloxanului, substanta nu a fost inca interzisa.


faina alba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005928 (s)