News Flash:

MASACRU la o academie de politie din Pakistan! Cel putin 59 de oameni au MURIT

25 Octombrie 2016
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
masacru
academie de politie de la periferia orasului pakistanez Quetta a fost atacata luni noaptea de mai multi teroristi inarmati, transmit agentiile de presa internationale. Bilantul incidentului nu este inca definitiv, iar cifrele furnizate de diferite surse difera. 


Potrivit unor oficialitati guvernamentale citate de Reuters, cel putin 59 de oameni au fost ucisi si 117 raniti grav in urma atacului. Cei circa 200-250 de recruti aflati in academie au fost tinuti la un moment dat sub amenintarea armelor de teroristii care au tras din cel putin cinci puncte, intr-un asalt aparent bine coordonat. 
Dupa miezul noptii, la locul incidentului s-au auzit trei explozii, a relatat presa locala. Nu se stia daca sunt alte victime.  Politia, armata si trupe paramilitare au intervenit la academia de politie dupa 20 de minute de la declansarea atacului, iar operatiunea antiterorista a durat aproximativ cinci ore, a declarat ministrul de interne.  Un general a declarat presei ca din convorbirile intre atacatori interceptate, pare ca acestia faceau parte din grupul militant Lashkar-e-Jhangvi, cu radacini in provincia Punjab. 

academie de politie pakistanez quetta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004628 (s)