News Flash:

SOCANT! Aproape 200 de detinuti au evadat din inchisoare!

23 Octombrie 2016
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar
Cel putin 172 de detinuti, dintre care unii sunt inarmati, au evadat sambata dintr-o inchisoare din Haiti in urma unei revolte care s-a soldat cu doi morti, anunta presa locala citand politia si autoritatile penitenciare, relateaza duminica AFP. 
Cel putin un gardian a fost ucis si alti doi raniti in inchisoarea din Arcahaie, situata la nord-vest de capitala Port-au-Prince, potrivit ziarului haitian Le Nouvelliste, care il citeaza pe directorul inchisorii. 
Un detinut ar fi murit dupa ce a escaladat un zid si alti doi au fost spitalizati, afirma directorul penitenciarului, Heurtelou Paul Colson. 
'Unitati de politie specializate sunt la fata locului pentru a securiza zona si a-i descoperi si imobiliza pe cei care au provocat probleme', a precizat biroul prim-ministrului intr-un comunicat. 
Autoritatile au refuzat sa confirme numarul evadatilor si al victimelor. 
'Localnicii au fost rugati sa colaboreze cu autoritatile politienesti' care au lansat o ampla cautare, au precizat serviciile prim-ministrului Jean-Charles Enex. 
Guvernul condamna 'cu cea mai mare fermitate incidentele produse la inchisoarea civila din Arcahaie, vizata sambata de o revolta provocata de indivizi puternic inarmati'. 
Ministrii justitiei, de externe si de interne, precum si responsabili din politie, s-au deplasat la fata locului dupa violente. 
Ziarul Le Nouvelliste a precizat ca initiatorul revoltei a fost arestat, la fel ca si in jur de zece evadati.AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005781 (s)