News Flash:

ATAC VIOLENT la adresa Codrutei Kovesi!

9 Februarie 2017
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu  scrie intr-un mesaj pe Facebook ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ii ataca pe cei care si-au permis sa sustina teoria "dosarelor fabricate".


„Cum se manipuleaza opinia publica dupa principiul stalinist "dai in mine/dai in fabrici si uzine"! Doamna Kovesi, nevinovatii nu spun ca "tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare". Doar unii procurori din institutia pe care o coordonati! Iar acesti procurori distrug vieti, nu dau amenzi pe legea circulatiei!


Doamna Kovesi ataca frontal pe cei care si-au permis sa sustina teoria "dosarelor fabricate". Eu ma numar printre aceia care am introdus in dezbaterea publica aceasta tema pornind de la faptul ca implicarea mea in dosarul "Partida Romilor" este o facatura, un dosar fabricat in stare pura!


In ce ma priveste sunt necesare urmatoarele precizari:

  • nu am atacat sistemul judiciar (ce ineptie!), nici macar institutia DNA ci am afirmat cu nume si prenume autorii implicarii mele in dosarul "Partida Romilor", adica procurorii Tulus si Dumitrescu cat si "specialistul-doctor" Balaur. Dvs. stiti, d-na Kovesi daca ar trebui sa fiti sau nu pe aceasta lista de nume!;

  • un dosar fabricat este acela care nu are ca scop aflarea adevarului ci este facut pentru implicarea penala a unei persoane publice prin intocmirea de rechizitorii cu utilizare de probe fabricate (vezi rapoartele de constatare ale specialistilor DNA), rastalmaciri de probe si trecerea sub tacere a unor probe extrem de relevante;

  • odata transformat in penal de catre masina de propaganda a DNA (aici includ comunicatele insidioase ale DNA) practic devii un paria al societatii cu consecinte ireparabile in plan profesional, personal si familial;

Dar toate acestea le voi dezvolta pe parcursul luptei mele abia incepute pentru restabilirea adevarului. Doar disparitia mea fizica ma va scoate din aceasta lupta. Si stiti foarte bine ca din prima zi a implicarii mele in dosarul "Partida Romilor" am sesizat toate organele abilitate, inclusiv CSM-ul.


Si inca ceva: nu mai manipulati opinia publica pe subiectul recuperarii marilor prejudicii descoperite de dvs ( asa ati rezolva problema finantarii sistemului de sanatate si de autostrazi! Sic!). Pana cand voi reveni cu un material mai amplu pe acest subiect pe baza practicii internationale va recomand sa recititi raportul ANAF care arata adevaratele cauze si piedici.


Apropo: stiti ca ponderea recuperarii prejudiciilor din infractiuni a fost mai mica in 2016 in pofida infiintarii celor doua noi structuri specializate de la nivelul Ministerului Justitiei si al ANAF (Agentia Nationala de Recuperare a Bunurilor Indisponibilizate si, respectiv, Directia de executari silite cazuri speciale)? Oare de ce?”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005187 (s)