News Flash:

Asociatie de locatari din Lugoj, suspectata de delapidare. Au avut loc mai multe perchezitii

2 Noiembrie 2016
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Politisti de la Investigarea criminalitatii economice Timis efectueaza, marti, perchezitii la domiciliile presedintelui si casierului unei asociatii de locatari din Lugoj, suspectati de delapidarea a peste 260.000 de lei din gestiunea asociatiei. 
''Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis efectueaza, marti, doua perchezitii domiciliare in municipiul Lugoj, la persoane banuite de delapidare. (...) Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 265.000 de lei'', anunta un comunicat de presa al Politiei Timis, remis AGERPRES. 
Din cercetari a reiesit ca presedintele si casierul unei asociatii de proprietari, in varsta de 79 de ani, respectiv de 62 de ani, si-ar fi insusit ilegal bani din gestiune, potrivit sursei. 
''Cei doi ar fi condus o evidenta contabila dubla, prejudiciind astfel membrii asociatiei si furnizorii de utilitati'', mentioneaza politistii. 
Activitatile de perchezitie vizeaza ridicarea unor documente si inscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a persoanelor in cauza. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007025 (s)