News Flash:

Asfaltari in premiera in zona rezidentiala de la periferia Timisoarei

15 Octombrie 2013
1371 Vizualizari | 0 Comentarii

O retea de strazi în lungime de 2,1 kilometri, aflata la marginea Timisoarei, în imediata vecinatate a Dumbravitei, a fost asfaltata în aceasta toamna pentru prima data. Locuitorii din zona sunt însa nemultumiti ca la capatul strazii Tristan Tzara, Primaria Dumbravita a instalat un indicator care interzice accesul dinspre Timisoara.
Cele patru strazi asfaltate în doar doua luni se afla într-un cartier de vile, lipit de Dumbravita. Lucrarile au costat 800.000 de lei si au fost efectuate de S.C. Confort S.A.

„Inauguram o serie de lucrari care s-au desfasurat mai la periferia orasului, ca dovada ca ne preocupa în egala masura întregul nostru oras, nu numai zonele lui centrale. Avem lucrari de asfaltare a unei retele formata din patru strazi, asfaltare care se produce pentru prima data. Aici, înainte de efectuarea acestor lucrari, erau numai noroaie. Noi credem ca un oras cu pretentii ca Timisoara trebuie sa îsi asfalteze toate, absolut toate strazile, si avem o campanie în acest sens. Sunt acum asfaltate strazile Horia Hulubei, Eugen Coseriu, Tristan Tzara si Stefan Procopiu. Urmeaza ca dupa aceeasi tehnologie sa asflatam si alte strazi: strada Anvers, strada Homorod, strada Grigore Ureche, strada Aurel Pop si strada Marius Moga. Toate acestea vor schimba confortul cetatenilor în zona în care locuiesc. Totalul retelei de strazi asfaltate este în lungime de 2,1 kilometri, iar valoarea lucrarilor efectuate a fost de 800.000 de lei, bani de la bugetul local. Firma care a efectuat lucrarile a fost firma Confort S.A.”, a declarat, luni, primarul Nicolae Robu, prezent la fata locului pentru a marca finalizarea lucrarilor.

Locatarii din zona s-au plans însa ca la capatul strazii Tristan Tzara a fost  instalat un indicator care interzice accesul autovehiculelor care vin dinspre Timisoara. Primarul Robu le-a raspuns ca acel indicator a fost montat de Primari Dumbravita si ca va lua legatura cu omologul sau din localitatea limitrofa si va rezolva aceasta problema. Un alt timisorean care locuieste în zona s-a mai plans si de faptul ca, în avantul lor, muncitorii au reusit sa asflateze si o gura de canal. Si acesta a primit asigurari ca problema va fi rezolvata.

Conform reprezentantilor Primariei Timisoara, garantia lucrarilor este de doi ani, iar durata de viata de sapte ani.


strada homorod
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)