News Flash:

Ca la noi la nimeni. Un hotel a rasarit in mijlocul drumului la Timisoara!

15 Octombrie 2013
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Robu a declarat că, în lipsa unui Plan Urbanistic General, în Timişoara s-au întamplat multe lucruri ciudate. O astfel de situaţie a fost întalnită şi pe strada Musicescu, în timpul lucrărilor de asfaltare, unde un hotel a fost construit chiar în mijlocul drumului.
„In lipsa PUG-ului s-au întamplat foarte multe lucruri în neregulă şi noi vrem să curmăm această stare de fapt. Vrem să avem cat mai curand adoptat PUG-ul şi atunci nu se vor mai întampla astfel de lucruri. Veţi vedea că vom merge în curand la inaugurarea unui prim tronson de pe strada Musicescu şi veţi vedea că acolo avem un hotel practic pe mijlocul drumului”, a declarat, luni, Robu.
Primarul Timişoarei a precizat că în acest moment municipalitatea încearcă un schimb de terenuri cu proprietarul de vizavi de hotel pentru ca lucrările să poată continua.
„Şi acum, ca să asigurăm o arteră de circulaţie pe cea mai lungă stradă din Timişoara, trebuie să facem o expropriere, sau să ajungem la o bună înţelegere. Eu cred că vom ajunge la o bună înţelegere, să facem un schimb de terenuri cu un proprietar de alături, pentru că altfel nu avem pe unde să ducem strada. Aşa s-a dezvoltat oraşul. Cu astfel de scăpări”, a mai spus Robu.
Intrebat dacă va fi cineva din primărie tras la răspundere pentru această scăpare, primarul a răspuns: „Nu ştiu cand s-au întamplat aceste nereguli. Eu nu vreau să personalizez răspunderile celor care au fost înaintea mea.”

lipsa pug-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0962 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030288 (s)