News Flash:

Reteta care iti lasa gura apa. Cum sa faci CEL MAI BUN PESTE LA CUPTOR

4 Aprilie 2017
4030 Vizualizari | 0 Comentarii
peste cu legume la cuptor www papamond ro 7
Asa faci cel mai delicios crap la cuptor. O reteta speciala de Florii.
Ingrediente:
1 crap de cca 1 kg
condimente pentru peste
piper alb
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
2 cepe medii
5 rosii
1 lamaie
1 1/2 capatana usturoi
1 fir patrunjel verde
1 cana de apa
ulei masline
sare
Mod de preparare:
Pentru inceput am condimentat peste cu condiment special pentru peste si piper. L-am dat la rece pentru 2-3 ore, scrie sanatatea.ro.
Intre timp am pregatit o tava in care am pus ulei de masline. Am adaugat ardeii taiati pe lung, ceapa julien, iar cateii de usturoi intregi.
Pe patul de legume am pus pestele, in interiorul caruia am adaugat cateva felii de lamaie si 1 fir de patrunjel verde. Langa si deasupra crapului, am pus bucati de rosii, si felii de lamaie. Am adaugat o cana de apa, si am dat la cuptor, la foc mediu cca 1 ora jumatate. In aceasta perioada am intors peste o singura data.
Noi am servit pestele cu mamaliga. A iesit foarte bun!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005541 (s)