News Flash:

Antonescu: "Stirbu, votat in unanimitate pentru ministerul Culturii, a confirmat in toate planurile"

13 Decembrie 2013
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
gigel stirbu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că la nivelul conducerii PNL s-a luat decizia în unanimitate ca Gigel Ştirbu să fie propus pentru portofoliul Culturii, în locul lui Daniel Barbu, cu această decizie fiind informat şi premierul Victor Ponta. Deputatul Gigel Ştirbu, propus de PNL pentru preluarea portofoliului Culturii, a declarat, vineri, că este convins că va face faţă misiunii care i s-a încredinţat, el arătând că nu trebuie să fie deţinătorul a cel puţin două premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii. "Dacă aţi văzut CV-ul, de ani de zile lucrez în domeniu. Am fost secretar de stat în cadrul acestui minister. În mandatul trecut, pentru o bună bucată de vreme, am fost preşedintele Comisiei comune pentru ONESCU. În acest mandat deţin preşedinţia Comisiei de Cultură. Ca atare, consider că nu trebuie să fiu deţinătorul a cel puţin două premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii", a spus Ştirbu.

El a precizat că e convins că va face faţă misiunii care i s-a încredinţat şi va demonstra acest lucru.

"Sunt convins că sunt o persoană care cunoaşte ministerul destul de bine. Sunt convins că acolo trebuie un bun manager şi o persoană care cunoaşte foarte bine tot ceea ce se întâmplă în acel minister. Este un minister, este o misiune dificlă, dar sunt convins că voi face faţă în următoarea perioadă. Vă voi demonstra", a mai spus Ştirbu. Crin Antonescu a susţinut că Ştirbu se află la al doilea mandat de parlamentar şi beneficiază de "deplina încredere", fiind una dintre persoanele care "au confirmat în toate planurile".

"Cel desemnat pentru Ministerul Culturii este colegul nostru, domnul deputat Ştirbu, care este la al doilea mandat parlamentar, care este preşedinte al Comisiei de cultură, artă şi mass-media din Camera Deputaţilor, care a fost în Guvernul Tăriceanu secretar de stat în acest minister. Este unul dintre colegii noştrii din noul val, din tânăra generaţie, în orice caz mult mai tânără decât a mea, care au confirmat în toate planurile, în care avem deplină încredere, este o decizie şi aceasta luată în unanimitate", a declarat liderul PNL.

Anterior, surse liberale declaraseră pentru MEDIAFAX, că Biroul Permanent al PNL a votat, vineri, nominalizarea deputatului PNL Gigel Ştirbu pentru a ocupa postul de ministru al Culturii în locul lui Daniel Barbu. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005393 (s)