News Flash:

SCANDALUL CONTINUA: Basescu le cere demisia lui Ponta, Antonescu si Zgonea

13 Decembrie 2013
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că aranjamentul între Victor Ponta şi Crin Antonescu pe legea amnistiei şi graţierii şi pe Codul Penal s-a făcut luni, iar această modificare a Codului Penal dă liber la corupţie. Preşedintele a declarat că aceia care "au patronat" atacul de marţi la statul de drept, respectiv Victor Ponta, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, ar trebui să demisioneze. 

Declaraţiile preşedintelui la B1 TV:

 • Înainte de alegeri făceam apeli la români să nu îi voteze pe cei care au dosare penale. Dispreţul a fost total, dar românii văd acum ce înseamnă să îi votezi pe cei care îţi dau o găleată sau o pufoaică sau pe cei care au dosare penale.

 • România nu este o ţară fără anticorpi. Intervenţia puterilor externe i-a făcut să dea înapoi mai repede. Altfel, cu capacitatea de a minţi a lui Ponta, Antonescu, Zgonea, Voiculescu ne-ar fi fost mult mai greu să ajungă mesajul la populaţie.

  • Aranjamentul între Ponta şi Antonescu pe legea amnistiei şi pe Codul Penal s-a făcut luni. Amândoi au ştiut foarte bine. Astăzi vă pot confirma că s-au înţeles ca în timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi să treacă.

  • Ce n-a înţeles Victor Ponta este că nu a fost crezut în nicio cancelarie. A rămas tot cel care a dat lovitura de stat. Iar acum este înzecită neîncrederea faţă de el comparativ cu momentul în care au dat lovitura de stat. Ştiu că nimeni nu crede că nu au ştiut. În Europa oricine ar râde că liderii unei coaliţii de 70% nu au ştiut că se modifică Codul Penal. Au ştiut, au pus-o la cale şi au vrut să le reuşească.

  • Această modificare a Codului Penal dă liber la corupţie. România este în afara unor angajamente elementare. Eu susţin în continuare că 90% dintre parlamentari nu au ştiut ce au făcut. Suntem în pericol ca România să fie dată un exemplu.

  • Ponta, Antonescu şi Zgonea ar trebui să demisioneze imediat. Avem soluţii politice de a ni se da o nouă şansă să rămânem un stat european civilizat. Cei care au patronat politic acest atac la statul de drept trebuie să facă urgent un pas înapoi.

  • Oricât l-am plimba pe Ponta, rămâne cu lovitura de stat din vară, cu plagiatul şi acum cu lovitura la justiţie. Poate să îşi cumpere zece avioane, va fi primit cu flori prin Africa (...) în Europa, America, Canada, va fi privit ca omul cu trei mari probleme - lovitura de stat, plagiatul şi lovitura la justiţie.

  • Dan Voiculescu se încadra în legea amnistiei şi graţierii.

  • Taxa pe benzină şi motorină nu este necesară. Banii din taxă sunt bani furaţi din buzunarul românilor pentru a fi duşi în principal la Ministerul lui Dragnea şi de acolo distribuiţi clientelei politice în vederea câştigării alegerilor. repet, sunt bani cares e fură de la populaţie pentru jocuri politice. Eu sunt în stare să demonstrez că bugetul are venituri să acopere toate cheltuielile Guvernului Ponta.
   Mediafax.ro 

   

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005414 (s)