News Flash:

ANM a redus CODUL portocaliu la zece judete si municipiul Bucuresti. Viscol si ninsori abundente in orele care urmeaza

23 Martie 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii
viscoll

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, vineri, informarea meteorologica care era in vigoare de joi seara si anunta cod portocaliu de viscol, ninsori abundente si vizibilitate scazuta in Bucuresti si zece judete. Alte 17 judete sunt sub cod galben.
Potrivit ANM, joi intre orele 9.30 si 15.00 in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei si in sudul Moldovei va continua sa ninga abundent, iar vantul va avea intensificari cu rafale de 50 - 60 km/h si temporar 65 -70 km/h, viscolind si local troienind zapada si diminuand vizibilitatea.

Sub cod portocaliu de viscol, ninsori abundente si vizibilitate scazuta sunt municipiul Bucuresti si judetele Tulcea, Galati, Braila, Ilfov, Calarasi, Buzau, Prahova, Dambovita, Teleorman si Giurgiu, iar alte 17 judete sunt sub cod galben.

In acelasi interval orar in cea mai mare parte a Moldovei, in estul Olteniei si local in nordul Munteniei, precum si in zona Muntilor Banatului, a Carpatilor Meridionali si de Curbura va continua sa ninga si sa se depuna strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari, cu viteze in general de 45…55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte, iar vantul va depasi 60…65 km/h, in special pe litoral.
Vremea se va mentine deosebit de rece, iar intensificarile vantului vor accentua senzatia de frig.

Incepand de joi de la ora 15 pana la ora 20, raman sub cod galben de ninsori, intensificari ale vantului, zapada spulberata si vreme deosebit de rece 13 judete.

In jumatatea de est a Munteniei, in Dobrogea si in cea mai mare parte a Moldovei ninsorile vor continua, dar vor fi in diminuare ca intensitate. Vantul va mai avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 45…55 km/h, temporar de peste 60 km/h in Baragan, viscolind si spulberand zapada si diminuand vizibilitatea. In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte.

Vremea va fi in continuare deosebit de rece, iar intensificarile vantului vor accentua senzatia de frig.

In cursul noptii de vineri spre sambata, in estul si in sud-estul tarii, vor mai fi intensificari ale vantului, cu 35...45 km/h, spulberand zapada depusa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005147 (s)