News Flash:

O veste îmbucurătoare

A fost promulgată legea privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creșterii excesive a prețurilor la alimente

8 Ianuarie 2024
153 Vizualizari | 0 Comentarii


Președintele Klaus Iohannis a semnat luni un decret pentru promulgarea Legii ce aprobă Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 67/2023, privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creșterii excesive a prețurilor la unele produse agricole și alimentare, precum și pentru stingerea unor obligații fiscale datorate de cooperativele agricole. 

În aceeași zi, șeful statului a semnat și alte decrete, printre care se numără unul privind promulgarea Legii privind statutul grefierilor și al altor categorii de personal care ocupă funcții de specialitate în cadrul instanțelor judecătorești, al parchetelor de pe lângă acestea și al Institutului Național de Expertize Criminalistice. 

De asemenea, a fost semnat un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea articolului 20 din Legea nr. 75/1994, referitoare la arborarea drapelului României, intonarea imnului național și folosirea sigiliilor cu stema României de către autoritățile și instituțiile publice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004615 (s)