News Flash:

ANDREEA MANTEA, cu burtica le vedere

13 Aprilie 2017
1778 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea mantea
Andreea Mantea vrea sa arate perfect cand incepe vara si are in plan sa slabeasca mai multe kilograme. In acest sens, prezentatoarea de televiziune a inceput sa mearga la sala si sa tina un regim strict. Vedeta a postat pe un site de socializare o fotografie prin care se vede clar ca are mult de lucru pentru a arata asa cum isi doreste.
Andreea Mantea a confirmat faptul ca a inceput sa mearga la sala, dupa ce grurile rele au spus ca s-a ingrasat. „Vreau sa imi fac viata mai usoara Iata, port aparat, am inceput sa merg la sala, sunt in reconstrunctii. Vine vara si vreau sa fiu… nu normala, dar vreau sa nu mai am tot felul de probleme si problemute. Fara ingrasatul porcului in ajun”, a declarat Andreea Mantea la un post de televiziune.
Vedeta a vorbit si despre planurile de viitor. Vrea sa petreaca foarte mult timp cu David, baietelul ei in varsta de doi ani. „Vara asta va fi vara mea si a lui David. El va merge peste tot cu mine, nu vreau sa plec nicaieri fara el pentru ca am observat ca daca plec undeva fara el, prima zi sunt linistita, relaxata, a doua zi parca imi lipseste o mana si un picior, dar sunt cat de cat OK. A treia zi am murit”, a spus Andreea.

Galerie Foto

andreea_mantea2
andreea mantea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)