News Flash:

Prima imagine cu fiica Amaliei Enache, in bratele presupusului tata

14 Martie 2017
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
amalia enache1
E cald si bine in America de Sud, acolo unde la Amalia Enache si-a dus fetita inca de la inceputul anului. Micuta Alma s-a obisnuit cu atmosfera, este plimbata de plaja si rasfatata de ambii parinti, caci vedeta Pro Tv se pare ca a decis sa locuiasca o perioada langa barbatul care a facut-o atat de fericita. Daca ar fi sa dam crezare imaginilor atunci si fetita stiristei se simte excelent in bratele celui despre care s-a vehiculat ca ar fi tatal copilului vedetei.
Amalia Enache (39 de ani) nu vrea sa faca din viata ei o stire, asa ca prefera sa traiasca discret si departe de tara. La inceputul anului, vedeta si-a facut bagajul pentru o calatorie lunga in America de Sud, locul unde se stie ca locuieste barbatul cu care vedeta ar fi ramas insarcinata. Desi au existat speculatii potrivit carora stirista a apelat la fertilizarea in vitro pentru aceasta sarcina, Amalia nu a recunoscut acest lucru, dar nici nu a negat ca bunul ei prieten si fost coleg, Claudiu Anghel, este tatal fetitei ei.
Ultima imagine in care Alma (7 luni) este extrem de zambitoare pe plaja in bratele celui care a fost make-up artist la Pro tv vine parca sa ne convinga de faptul ca cei doi isi rasfata impreuna copilul in calitate de parinti.
Amalia Enache si Claudiu Anghel, prieteni apropiati de multi ani  
Prezentatoarea de la Pro TV si-a dorit mult sa devina mama, iar planul i-a venit in minte intr-o vreme in care era singura. Gurile rele au speculat ca stirista a vrut sa-si indeplineasca visul cu orice pret si ar fi apelat la bunul ei prieten Claudiu Anghel (31 ani), de profesie make-up artist, cu care ar fi ramas insarcinata prin fertilizare in vitro. Amalia si Claudiu n-au fost niciodata iubiti, dar au locuit multa vreme impreuna la ea acasa. El si-a tatuat numele vedetei pe brat, ca o dovada clara de dragoste. Claudiu s-a mutat, intre timp, in America de Sud, iar prezentatoarea si-a luat fetita, pe care a botezat-o a doua zi de Craciun si a plecat si ea la caldurica. 
Pana acum, Amalia nu a oferit nici o informatie despre tatal copilului ei, dar ultima imagine pare ca spune ceea ce pana acum doar banuiam. Barbatul a scris in dreptul imaginii "Minha Alma" (n.r. Alma mea), ceea ce denota ca este foarte legat de bebelus.  
"Am ajuns cu bine. Mananc cirese, capsuni, ca doar e sezonul! Alma e si mai sociabila decat mine, a demonstrat in aeroporturi si in avion. Iar ingerii nostri pazitori de pe drum s-au numit Gina, bucatareasa romanca ce lucreaza la Londra, Santiago, un tanar chipes argentinian ce se intorcea acasa dupa 8 luni in Asia si Sandra, o doamna britanica in varsta al carei sot s-a mutat in America de Sud, dar ei nu-i prea place caldura", scria Amalia pe Facebook la inceputul anului.

Galerie Foto

claudiu_anghel
amalia enache tatal copilului calatorie claudiu anghel minha alma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005425 (s)