News Flash:

SOC in showbiz! Lovitura primita de Oana Zavoranu din partea Andreei Marin

14 Martie 2017
1613 Vizualizari | 0 Comentarii
oana zavoranuu
A doua editie a celui mai recent show Pro TV «Uite cine danseaza» a debutat luni seara, 13 martie, cu perechile gata sa valseze pe ringul de dans. Mihaela Radulescu a prezentat show-ul alaturi de Cabral si nu au lipsit «intepaturile» cu Andreea Marin, din juriu, asa cum s-a intamplat si in prima editie! Perechea formata din Oana Zavoranu si Daniel Dobre este prima pereche eliminata din concurs, dupa ce acestia s-au situat pe ultimul loc in topul preferintelor publicului.

«Prima data cand am intrat pe scena, aveam atat de multe emotii, imi venea sa vomit. Domnul Mihai Petre, vedeti ca acolo aveti si nota 10, trebuie sa mi-o dati mie! Pe mine tot ceea ce ma intereseaza in acest concurs este sa o fac fericita pe Andreea Marin, asa ca o sa ma lupt sa evoluez pentru ea», a declarat Oana Zavoranu inainte de a intra in scena. Insa, din nefericire pentru Oana Zavoranu, nici de data aceasta nu a reusit sa o impresioneze pe Andreea Marin fiindca a primit din partea acesteia nota... 4!

Nici cuplul Octavian Strunila - Oana Botez nu a fost ocolit de probleme. Dupa ce Oana a lovit din greseala un panou din sala de repetitii, partenera lui Strunila nu a fost capabila sa repete deloc dansul, pana cu o zi inainte de emisiune. «Oana are inca piciorul facut pulbere, e umflat... Nu caut nici scuze, nici mila juriului, asta este adevarul», a declarat Octavian. Insa, actorul nu a uitat sa adauge si o nota de umor: «eu am venit la emisiune pentru ca am vrut sa vad cum este sa fiu undeva fara Paul Ipate».

Mihaela Radulescu si-a exprimat regretul de a nu fi apucat sa danseze in emisiune, la fel ca Andreea Marin, facandu-l in cele din urma pe Cabral sa le opreasca din discutii cu o replica amuzanta: «Mai taci un pic din gura, vorbesti intruna si trebuie sa inchei emisiunea, parca esti nevasta-mea», i-a spus Cabral Mihaelei Radulescu.

pro tv mihaela radulescu cabral andreea marin oana zavoranu nota
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006927 (s)