News Flash:

ANDRA s-a destainuit: ce ar vrea sa invete copiii ei de la ea si de la CATALIN MARUTA

20 Decembrie 2016
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
andra blonda
Andra a vorbit despre familia ei frumoasa si despre cei doi copii pe care ii are, Eva si David. Cantareata a marturisit ce ar vrea sa invete copiii ei de la ea si de la tatal lor, Catalin Maruta.
"As vrea sa invete de la noi (n.r.- copiii ei) sa lupte pentru dorinte si pasiuni, sa stie ca e important sa muncesti mult, chiar daca e drum lung pana la succes, si sa se inconjoare de oameni care ii fac fericiti. Familia este cea mai importanta", a spus Andra.
Cantareata a sustinut ca prefera ca cei doi copii ai ei sa se bucure de copilarie si sa nu fie atat de interesati de carierele pe care ea si sotul ei, Catalin Maruta, le au. "Ei sunt mici si prefer sa isi ocupe mintea si timpul cu alte lucruri. Sigur ca David, pentru ca e mai mare, stie ca mama e artista si tata prezinta o emisiune, doar a mers cu noi pe platouri sau a participat la sedinte foto. Imi fredoneaza piesele care ii plac si in rest are preocuparile lui, sport, eroi de actiune, povesti. Eva e la alta etapa, exploreaza toate sertarele din casa, scoate tot si rontaie tot", a declarat Andra.
Andra a marturisit ca fiul ei, David, pare sa mosteneasca talentul ei la muzica, dar a precizat ca este inca devreme sa isi dea seama daca acesta va urma, la fel ca ea, o cariera in acest domeniu. "Nu stiu daca ne mostenesc, David pare sa aiba ureche muzicala, canta la tobe, dar e inca devreme sa ne dam seama", a subliniat Andra.

andra catalin maruta copii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005964 (s)