News Flash:

Ce spune Andi Moisescu despre sotia lui

19 Decembrie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
andi moisescu
Andi Moiescu este jurat la “Romanii au talent” si prezinta emisiunea  ’’Apropo Tv” de la ProTV. Cu toate ca timpul lui liber este limitat, nu se plange de meseria lui si asta pentru ca pune multa pasiune si daruire in tot ce face. Realizatorul TV a acordat un interviu revistei Ciao! in care a vorbit cu sinceritate despre lucruri mai putin cunoscute din viata sa.


In viata personala este la fel de implinit si asta pentru ca este casatorit cu fosta vedeta Pro TV, Olivia Ster, care i-a daruit doi baieti, pe Luca si David. Cum este Andi Moisescu in viata de zi cu zi, cum este casnicia vedetei Pro TV si multe altele, in interviul de mai jos.


Andi, spune-ne cum te-ai descrie tu pe tine?


Exact asa cum ma vede toata lumea. Nu cred ca este o diferenta despre cum sunt vazut si cum m-as descrie eu.


Este vreo diferenta intre cum esti tu pe sticla si cum esti tu in viata reala?


Nu. Tocmai acesta este secretul si usurinta cu care imi fac meseria asta ca nu e de fapt nici o diferenta intre mine cel de la TV si cel din viata reala.


Dar care e cea mai mare calitate a ta?


Probabil echilibrul...


Si defectul?


Sunt prea obsedat de detalii. Sunt un om norocos


Daca ai putea da timpul inapoi, ai alege sa urmezi alt drum?


Nu, nu cred ca as fi putut sa imi aleg altceva. Intamplator eu sunt un om norocos care si-a descoperit elementul in timp util in viata, e chiar ceea ce fac. Cred ca era doar o chestiune de timp. Daca ar fi sa dau timpul inapoi probabil tot asta as fi ales sa fac, n-as stii sa iti spun daca fix in aceelasi moment.


Statutul de persoana publica te-a incomodat vreodata? S-a intamplat sa ai probleme din aceasta cauza?


Sub nici o forma. Statutul de persoana publica este un rasfat de care se bucura putini oameni in lumea asta. Am inceput sa avem si noi showbiz pentru ca pana acum era doar o tentativa.


Ce parere ai despre showbizul autohton la ora actuala, de emisiuni, de persoane?


Mi se pare ca e absolut normal ce se intampla si nu vad nimic iesit din comun. De altfel sunt tentat sa fac comparatia cu ce se intampla in alte tari pentru ca doar asa pot sa va daca suntem pe o linie corecta sau am deraiat.  Showbizul este populat de aproape toate categoriile de personaje, ceea ce este un lucru normal. Cred ca intr-un fel sau altul am inceput sa avem si noi showbiz pentru ca pana acum era doar o tentativa, iar ideea de celebritatea era oarecum la inceput. Simt ca incepe sa functioneze acest sistem si nu vad nimic ce alti au si noi nu.


Esti de atatia ani in televiziziune, care este secretul longetivitattii?


Intamplator fac ceea ce imi place.


Este esential acest lucru?


Eu am convingerea ca toti oamenii in viata lor ajung sa faca, mai devreme sau mai tarziu, ceea ce le place cu adevarat. E doar o chestiune de timp. Eu vin dintr-o generatie in care parintii isi directionau copiii catre o meserie sau alta.


La fel a fost si in cazul tau? Parintii te-au indrumat sa urmezi aceasta cale?


Da, am fost usor ajutat sa descopar frumsetea anumitor meserii, dar pana la urma, eu mi-am descoperit elementul si am facut-o destul de repede. Eram in clasa a-11-a cand am simtit chemarea, nu a radioului in sine, ci ideei de a comunica cu oamenii si nu m-am putut abtine si nimeni nu s-a impotrivit si practic atunci a inceput totul. Imi incurajez copiii sa isi asculte instinctul sa se asculte pe ei si pe nimeni altcineva.


Ti-ar placea ca si copiii tai sa iti calce pe urme?


Ceea ce mi-ar placea pentru copiii mei ar fi sa isi descopere elemntul lor, sa imbratiseze exact meseriile pe care le iubesc ei cel mai mult. Eu de altfel ii incurajez si i-am incurajat de mici sa isi asculte instinctul sa se asculte pe ei si pe nimeni altcineva.


Daca tot am vorbit de copiii tai. Cum e relatia cu ei? Esti un tata autoritar?


Sunt prietenul lor inainte de orice altceva. Copiii sunt pe primul loc


Dar relatia cu sotia cum este? Mai aveti timp si pentru voi?


Vinovatul sunt eu pentru ca petrec mai putin timp decat mi-as dori cu familia mea, dar gasim timp si pentru noi. Copiii sunt pe primul loc, nu mai e un secret, de altfel toata lumea isi dedica mult timp lor. Sotia mea e principalul sacrificat in ecuatia pentru ca le dedica mai mult timp decat o fac eu.


Dar spune-mi cum ai cucerit-o tu pe sotia ta?


Natural cred.


Cum o rasfeti?


Nu cred ca are nevoie de rasfat.  Eu incerc sa o rasfat dar sunt un om obisnuit care face lucrurile din pasiune, dar rasfatul tine mai mult de perioadele in care suntem liberi, respectiv vacantele mele. In afara lor e dificil sa o rasfat.


Dar ea pe tine cum te rasfata?


Ea are grija de mine, ceea ce mi se pare cel mai important. Eu o iau ca pe un rasfat daca vrei,  adica ma simt un rasfatat al sotiei mele. Pentru noi nu conteaza lucrurile ci oamenii si exeperientele, iar eu ma bucur ca am o familie sanatoasa si ca suntem bine, asta e tot ce conteaza.


Te pricepi la gatit?


Nu ma pricep la gatit. Sunt total pe langa acest subiect. N-am avut ocazia sa imi dezvolt aceasta abilitate. Oricum sigur m-as descurca si n-as muri de foame, dar departe de mine talentul culinar.


Care este cea mai frumoasa amintire din copilaria ta?


Copilaria in sine este cea mai frumosa amintire. Am avut o copilarie foarte fercita la malul marii.


Ai fost un copil problema?


Nu. Din contra. Am fost foarte la locul lui. N-am creat nici un fel de problema si am avut si norocul ca am copilarit in Mangalia. Am fost crescut de bunici, intrucat mama  era extrem de tanara cand m-a nascut, avea 22 de ani si trebuia sa termine facultatea. Am avut o copilarie foarte fercita la malul marii.


Copilaria ta era mai frumoasa si mai pura decat cea de azi?


Sunt total impotriva ideei de a judeca generatiile prin comparatie cu ceea ce am avut noi. Cred ca frumusetea trebuie raportata la perioada respectiva. Era frumoasa in felul in care o aveam eu si e la fel de frumoasa copilaria acum in felul in care o au ei. Voi comunica pana in ultima zi a vietii mele.


Si acum, pe final...esti de foarte multi ani in televiziune, te-ai gandit vreo secunda sa te retragi?


Meseria mea e de comunicator, deci voi comunica pana in ultima zi a vietii mele. Retragerea din televiziune cred ca nu mi se va datora mie. Eu sunt curios cat mai traieste televiziunea asa cum o stim noi astazi. Daca cineva are raspunsul la aceasta intrebare as vrea sa il aud.

andi moiescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006112 (s)