News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Sanziana Buruiana. Ce a facut cu fiica sa

19 Decembrie 2016
1806 Vizualizari | 0 Comentarii
sanzi buruiana
Sanziana Buruiana a pus mana pe un contract frumos, chiar inainte de Sarbatori. Blondina prezinta emisiuni de teleshopping, in strainatate.


Sanzi si-a luat fetita, pe Izabela, in varsta de aproape un an, si soacra, si a plecat in Anglia, de cateva saptamani.

“Sunt plecata din tara, prezint niste emisiuni de teleshopping. Prezint bijuterii cu cristale emporia. Am fost la un casting si am fost aleasa de un producator englez care nu stia cine sunt. Prezint acest bijuterii in direct, iar lumea poate comanda in timpul emisiunii. Am luat-o si pe Izabela cu mine, suntem in Anglia, ea s-a acomodat foarte bine aici, mananca bine, o plimb, ne jucam.


Nu am putut sa o las acasa pentru ca nu pot sa stau fara ea si oricum inca mai suge, o alaptez. Sotul meu e in tara, vine la noi cand poate. Vom veni si noi de sarbatori in tara, iar in ianuarie o sarbatorim pe Izabela ca implineste un an, dupa care ne intoarcem. Contractul e pe termen nelimitat. Aici e si soacra cu mine, ma ajuta cu Izabela. Sunt fericita ca cei cu care lucrez s-au gandit sa-mi faca colectia mea de bijuterii personalizate... le place cum prezint si am fost foarte incantata ca m-au ales, desi nu ma stiau de la emisiuni... pur si simplu cautau persoane care sa vorbeasca bine, sa fie convingatoare”, ne-a spus Sanzi.

sanziana buruiana contract teleshopping
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004400 (s)