Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 33    0

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește FC Argeș Pitești astăzi, 16 martie

baschet

Echipa SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va juca mâine (joi, 16 martie) în deplasare împotriva echipei FC Argeș Pitești, în etapa a V-a din faza secundă a Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul va avea loc la Pitești Arena, noua sală de sport din oraș, începând cu ora 19:45 și va fi transmis la televiziunile Digi Sport, Prima Sport și FRB TV - YouTube. Aceasta este a doua partidă consecutivă pe teren străin pentru echipa din Timișoara, după ce luni au jucat în Giulești împotriva Rapid București și au pierdut cu scorul de 88-78.

Echipa timișoreană se află în luptă pentru calificarea în play-off și va juca împotriva unei echipe care se află la același nivel în clasament, FC Argeș Pitești, care are în prezent 4 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are 3 victorii și 9 înfrângeri. În echipa adversă joacă Alin Andrieș, un fost baschetbalist al echipei din Timișoara în sezonul 2016/2017.

Echipa a rămas în București și a plecat astăzi spre Pitești pentru meciul de mâine. Acest meci se joacă mai devreme pentru a face loc următorului joc, iar după acesta, echipa va avea un meci de acasă împotriva echipei CSU Sibiu pe 20 martie, la ora 19:00. În plus, imediat după meciul de luni, va avea loc montarea suprafeței speciale de joc pentru meciul de volei din finala Cupei Challenge, CSM Lugoj - Reale Mutua Fenera Chieri, care va avea loc miercuri, 22 martie.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu