Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 6 ore
 37    0

Nepalez din Timisoara, in coma dupa un conflict cu un conational

Nepalez din Timisoara


Un tanar de 26 de ani din Nepal, stabilit in Timisoara, se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost grav ranit in urma unui incident cu un coleg de apartament, tot nepalez.


„La data de 17.11.2022, in jurul orei 01:15, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati cu privire  la faptul ca la Spitalul Municipal din Timisoara se afla o persoana agresata. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma fiind vorba de un tanar, in varsta de 26 de ani, cetatean strain”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit politistilor, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca victima ar fi avut o altercatie cu un alt cetatean strain in timp ce se aflau intr-un imobil de pe strada 1 Decembrie din Timisoara.

„In timpul altercatiei, tanarul in varsta de 26 de ani, ar fi cazut si s-ar fi lovit la cap, in acest moment aflandu-se la spital pentru ingrijiri medicale. A fost identificat si celalalt barbat, in varsta de 22 de ani, in prezent acesta aflandu-se la audieri. Politistii au  intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, in cadrul caruia de efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timis.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu