Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 40    0

Telefoanele pasagerilor dintr-un tren au coborat cu o statie inainte de acestia. Un tanar s-a pus pe furat pe ruta Timisoara-Arad. Politistii au intocmit dosar penal

tren


Era un banc celebru care spunea ca in Romania, telefonul coboara cu o statie inaintea proprietarului. Un tanar in varsta de 28 de ani s-a decis sa transforme bancul in realitate. Asadar, acesta s-a pus pe furat telefoanele pasagerilor care se aflau in trenul ce circula pe ruta Timisoara Arad. Potrivit celor de la IPJ Timis, tanarul in varsta de 28 de ani, in noaptea de 8 spre 8 noiembrie, a intrat intr-un comportament al trenului si a profitat de faptul ca persoanele dormeau si le-a sustras mai multe telefoane mobile ce erau lasate nesupravegeate. Prejudiciul total s-a ridicat la aproximativ 7.000 de lei.

Tanarul a fost prins de oamenii legii si a fost retinut pentru 24 de ore, dar judecatorii au decis ca i-ar sta mai bine inchis in spatele gratiilor pentru o perioada mai mare de timp. Asadar, magistratii au incunviintat arestarea preventiva pentru 30 de zile. Politistii au intocmit dosar pentru furt calificat si urmeaza sa trimita ancheta in fata unui Tribunal.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu