News Flash:

Sedinta extraordinara la CJ Timis. Iata ordinea de zi

11 Noiembrie 2022
239 Vizualizari | 0 Comentarii
CJ Timis jfif

Consiliul Judetean Timis se convoaca in sedinta extraordinara, care se va desfasura online, in sistem videoconferinta in data de 14 noiembrie, ora 10:00, cu urmatoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis cu Comuna Mosnita Noua in vederea realizarii proiectului: „Judetul in Miniatura - Parc Tematic in Mosnita Noua”, finantat prin mecanismul de „bugetare participativa”, organizat de Consiliul Judetean Timis in anul 2022.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis cu Comuna Biled in vederea realizarii proiectului: „Spatiu agrement rural - Paduricea din Biled”, finantat prin mecanismul de „bugetare participativa”, organizat de Consiliul Judetean Timis in anul 2022.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis cu Comuna Cenad in vederea realizarii  proiectului: „Parc tematic  Lunca Muresului - Cenad”, finantat prin mecanismul de „bugetare participativa”, organizat de Consiliul Judetean Timis in anul 2022.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis cu Comuna Cenad in vederea realizarii  proiectului: „Constructie scena acte artistice - Cenad”, finantat prin mecanismul de „bugetare participativa”, organizat de Consiliul Judetean Timis in anul 2022.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice si de tineret, in judetul Timis.
6. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil, din domeniul public al Comunei Boldur, in domeniul public al Judetului Timis.
7. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Costeiu, in domeniul public al Judetului Timis.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea cofinantarii pentru proiectul: „Sprijin pentru pregatirea documentatiei aferente proiectului: Gestionarea eficienta a deseurilor in Depozitul de deseuri nepericuloase din Comuna Ghizela in vederea accelerarii tranzitiei spre economia circulara”.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea depunerii proiectului: „Infiintare Centre de colectare separata prin aport voluntar in judetul Timis”.
10. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Belint in domeniul public al Judetului Timis.
11. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Biled in domeniul public al Judetului Timis.
12. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orasului Deta in domeniul public al Judetului Timis.
13. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orasului Faget in domeniul public al Judetului Timis.
14. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Ghiroda in domeniul public al Judetului Timis.
15. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al orasului Jimbolia in domeniul public al Judetului Timis.
16. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Peciu Nou in domeniul public al Judetului Timis.
17. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Tomnatic in domeniul public al Judetului Timis.
18. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Topolovatu Mare in domeniul public al Judetului Timis.
19. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil din domeniul public al comunei Satchinez in domeniul public al Judetului Timis.
20. Intrebari, interpelari, informari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007296 (s)