News Flash:

Bataie generala in centrul Timisoarei, unde mai multi avocati au fost batuti. Doua persoane arestate

14 Noiembrie 2022
291 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie noaptea avocati Timisoara

A fost bataie generala in centrul Timisoarei intre doua grupuri. In noaptea de sambata spre duminica, in fata Catedralei Mitropolitane Timisoara, doua grupuri formate din trei tineri, respectiv cinci tineri, au inceput sa isi arunce pumni si picioare. Al doilea grup era format numai din avocati, iar unul dintre acestia a fost lovit cu un obiect metalic fiind necesara interventia medicilor si transportarea acestuia la o unitate medicala. Politistii au ajuns de urgenta la fata locului, au aplanat conflictul si i-au dus pe cei implicati la sediul Sectiei nr. 1 Politie pentru a fi audiati. Trei dintre avocati au depus deja plangere pentru agresiune, iar doi agresori au fost retinuti pentru 24 de ore 

 

„In fapt, in data de 13 noiembrie a.c., in jurul orei 3:45, politistii din cadrul Sectiei 1 Urbane Timisoara au fost sesizati prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe bulevardul Regele Ferdinand I, din municipiul Timisoara, are loc un conflict intre mai multe persoane.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca, in urma unui conflict spontan, trei barbati, in timp ce se aflau in fata unui restaurant situat pe bulevardul Regele Ferdinand I, au fost agresati fizic de alti doi barbati, in varsta de 28 si 33 de ani, pe care nu ii cunosteau.

Cei doi barbati, in varsta de 28 si 33 de ani, au fost condusi la sediul sectiei de politie pentru audieri. Ulterior, in urma probatoriului administrat in cauza, acestia au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente”, transmit reprezentantii IPJ Timis.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005680 (s)