Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 25 minute
 8    0

Dramă fără margini pentru o familie de români. Nenorocire în drum spre vacanță

296388406 645123650311857 2615097916877963741 n

Cumplit ce li s-a putut întâmpla în drum spre vacanță

Vacanță încheiată dramatic pentru o familie de români care visau să petreacă un sejur în Grecia. Doi tineri din Ipotești, județul Suceava, și fetița lor în vârstă de 5 ani au fost implicați într-un accident rutier cumplit care a avut loc în Bulgaria, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și s-a izbit din lateral de parapetul de pe autostradă. Nimeni nu-și poate explica ce anume s-a întâmplat acolo, ce l-a făcut pe bărbat să piardă controlul asupra mașinii, având în vedere că era șofer cu experiență de 20 de ani, pe drumuri lungi.

Parapetul era rupt, iar bucata metalică a pătruns în mașină în dreptul locurilor din față. Șoferul a murit, iar soția sa, aflată în dreapta, a ajuns la spital în stare gravă. Picioarele i-au fost amputate, a pierdut mult sânge și este intubată.

Fetița de 5 ani a scăpat nevătămată

În urma imapctului devastator, pasagerul din spate, fetița celor doi suceveni, în vârstă de 5 ani, a scăpat nevătămată. Potrivit primelor informații, tragedia a avut loc din cauza bucății metalice de parapet (avariat) care a străpuns mașina din lateral.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. Potrivit presei locale din Suceava, apropiații familiei exclud varianta ca șoferul să fi adormit la volan. Bărbatul avea experiență în șofat de 20 de ani și se pare că înainte de cumplitul accident, oprise într-o benzinărie pentru o pauză și cafea.

Acum familia sucevenilor se pregătește pentru înmormântare. Ei așteaptă la Sofia finalizarea procedurilor pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Vor aduce în țară și fetița de 5 ani care și-a pierdut tatăl. Mama ei va mai rămâne o perioadă în spital. Din nefericire, starea în care se află aceasta este gravă.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu