Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Ce meserie ar fi avut Delia daca nu ajugea celebra. „Bine ca nu am ajuns... ”

Delia

Delia pare ca face muzica dintotdeauna si asta i se potriveste cel mai bine. Asa e ca nu ti-ai imagina-o practicand alta meserie? Ei bine, daca ar vrea sa se reprofileze, Delia ar putea sa o faca oricand. 

Atunci cand este invitata intr-un podcast, Delia vorbeste cu placere si cu deschidere despre orice subiect. Asa s-a intamplat si cand artista a fost invitata lui Gojira, unde a povestit aproape trei ore despre diverse subiecte. Printre altele, ce si-a cumparat din primii bani castigati din muzica si ce meserie ar fi putut practica, daca nu ar fi fost cantareata. Delia are studii muzicale si ar putea oricand sa predea muzica, dar a povestit ca nu s-ar regasi deloc intr-o cariera didactica. 

Delia a absolvit liceul de muzica Dinu Lipatti si apoi a dat admintere la Conservator. A studiat la sectia Pedagogie si ar fi putut sa devina profesoara, dar a recunoscut ca nu ar avea nervi pentru asa ceva: ”Stiu sa explic omului cum sa cante ceva, am invatat asta la X Factor. Cum sa scoata ce e mai bun dintr-o piesa, ce sa isi imagineze cand canta. Dar sa am rabdare cu toata lumea si sa fiu obligata sa fac asta nu as fi rezistat. Asa ca a fost bine ca nu am ajuns profesoara”, a povestit Delia in podcastul Aproximativ Discutii. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu