Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 20    0

Oana Zavoranu a primit o lovitura dura. Vedeta a fost trimisa in judecata pentru santaj

Oana

Oana Zavoranu trece prin una dintre cele mai dure etape din viata ei. Vedeta trebuie sa dea din nou cu subsemnatul la Tribunalul Bucuresti, dupa ce pe numele ei a fost intentat un nou proces. 

Oana Zavoranu ajunge din nou in atentia legii. Vedeta nu este la primul contact cu tribunalul, asta dupa ce anul trecut mai multe influencere au dat-o in judecata pentru defaimare., Acum, acuzatiile ce i se aduc sunt unele de santaj si vin chiar din partea directorului Spitalului Coltea. Furtuna Ioan Bogdan i-a facut plangere penala Oanei. Furtuna a lucrat mult timp la clinica Oanei, iar dupa ce si-a dat demisia, au inceput adevaratele tensiuni. Potrivit declaratiilor acestuia, Oana impreuna cu avocatul ei l-ar fi santajat cu 800 de mii de euro, suma de bani oe care barbatul nu a avut de unde sa o plateasca.

„S-a intamplat totul la sfarsitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV si aparente nu dadea de banuit. Dispuneam de bani cash si a inceput individul sa-mi ceara diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpara diverse aparate pentru clinica.

Cand nu am gasit niciun aparat medical in clinica noastra, atunci am descoperit ca e ceva putred. Sotul meu a gasit in 2018 niste facturi falsificate, pe niste aparate-fantoma.

Avocatii la care am apelat au inregistrari video si audio cu momentele in care doctorasul Furtuna se milogeste la mine. Acest individ este un smecher, un profitor si un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afara, pentru ca a ciordit, pe romaneste”, spunea Oana Zavoranu, in aprilie 2021, la un post tv.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu