Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 10 ore
 36    0

Delia va avea o fetita. Testul pe care artista l-a facut in fata fanilor

Delia

Delia este una dintre artistele care primesc cel mai des intrebarea ”cand vei deveni mamica?”. Jurata iUmor nici nu se mai streseaza sa raspunda acestei curiozitati, mai ales ca ea si-a expus mereu transparent decizia de a deveni sau nu mamica.


Delia si Razvan formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi, iar traditia spune ca dupa o astfel de relatie, intrebarea care urmeaza este ”pe cand un copil?”. Delia a spus de multe ori ca nu isi doreste asta, mai ales ca este ocupata cu proiectele si are alte prioritati, cum ar fi cariera si calatoriile.Artista nu este straina de experientele cu pici, mai ales ca sora ei, Oana are doi copii pe care Delia ii rasfata enorm.

De curand, Delia si-a facut si ea testul inelului, desi nu e gravida. In timp ce se afla la un salon de infrumusetare, sotia lui Razvan Munteanu si-a legat un fir de par de verigheta. Ulterior, in functie de cum se misca bijuteria determina sexul bebelusului.

„Daca se duce asa (n.r. – inainte si inapoi) e baiat, iar daca se duce in cerc e fata', i-a spus Deliei cea care i-a facut testul.

Pentru a nu lasa loc de interpretari, Delia a tinut sa precizeze ca momentan nu e gravida: „Ma rog, intai trebuie sa fie ceva… Cand o fi. Inca nu e nimic'.

„Este fata!', a spus apoi cea care a ajutat-o sa afle sexul viitorului copil. In clipa in care a auzit, Delia s-a bucurat enorm, dovada ca a si postat filmuletul pe una dintre retelele sociale.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu