Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 31    0

Comunele Dumbrava si Ghizela – in topul si la coada clasamentului in Timis privind autorecenzarea

recenzare

50,01% din populatia judetului Timis s-a autorecenzat, dar timisenii sunt cu 0,4% sub media nationala. Autorecenzarea a fost prelungita pana in 27 mai, iar din 30 mai, recenzorii vor bate la usa celor care nu au completat chestionarele online.
 
 
Timisenii se situeaza cu 0,4% sub media nationala in ceea ce priveste autorecenzarea.

Directorul Directiei Regionale de Statistica Timis, Sorin Belea, a afirmat, joi, in cadrul sedintei Colegiului Prefectural, care a avut loc in format online, ca miercuri erau autorecenzati 158.232 de timisoreni, ceea ce inseamna 52,68 la suta din populatia estimata a orasului.

„As vrea sa va dau si maximul si minimul judetului. In comuna Dumbrava s-au autorecenzat 2.224 de persoane, ceea ce inseamna 89,60 din populatie, iar in comuna Ghizela s-au autorecenzat 141 de persoane, ceea ce inseamna 12,62%. Media judetului este 50,01%”, a precizat directorul Directiei Regionale de Statistica Timis Sorin Belea.

Autorecenzarea a fost prelungita pana in 27 mai, iar din 30 mai, recenzorii vor bate la usa celor care nu au completat chestionarele online.

Potrivit lui Belea, la nivel national exista 9.592.000 de chestionare completate, adica 50,43% din populatia Romaniei s-a autorecenzat.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu