Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 28    0

Anda Adam, prima reactiei dupa ce a fost evacuata din locuinta situata in Bragadiru. „Profita de numele meu si vor sa isi faca publicitate”

Anda Adam

Ieri, in jurul numelui Andei Adam s-a creat un intreg scandal. Artista si partenerul ei de viata au fost obligati sa paraseasca o locuinta pe care o ocupau de ani buni. Anda este socata si sustine ca cele intamplate nu fac decat sa ii pateze numele la care a muncit ani la rand.

Anda Adam locuia intr-o casa impunatoare din zona Bragadiru din Capitala. Ieri, dupa ani de zile in care a investit in ea, artista a aflat ca trebuie sa o paraseasca de urgenta, iar asta pentru ca pe numele ei a fost intocmita o evacuare judecatoreasca. Anda sustine ca nimic nu este adevarat si ca nici nu are de gand sa plece prea curand din casa, mai ales ca a bagat bani frumosi pentru a o face pe gustul ei. Mai mult, blondina crede ca proprietarii vor sa scoata bani de la ea si sa se bucure de publicitate pe spinarea numelui ei sonor.

„Stirea aparuta astazi in presa privind o pretinsa „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsa, ”fake news”, dat fiind ca nu mai locuiesc in acel imobil din luna decembrie a anului trecut, dupa ce proprietarii m-au indus in eroare ca mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile si apoi s-au razgandit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate imbunatatirile pe care le-am adus imobilului si pentru toate daunele pe care mi le-au produs. Aceasta stire inventata a fost folosita de proprietarii imobilului si de avocatii lor pentru a-si face publicitate, profitand de numele si de notorietatea mea, si pentru a ma denigra, sens in care voi recurge la tragerea la raspundere a acestora.”

„In luna decembrie 2021 sotul reclamantei a taiat alimentarea cu electricitate si gaze, a intrat prin efractie si a distrus bunuri din casa, fapte pentru care a fost depusa si o plangere penala si care m-au determinat sa parasesc imobilul. Dupa ce am parasit imobilul, am incercat sa predau cheile proprietarilor, insa acestia au refuzat sa le primeasca, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de stiri false, cum e aceasta privind pretinsa „evacuare”


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu