Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

Leonardo DiCaprio inca este un Don Juan. Actorul s-a afisat fara inhibitii alaturi de iubita lui mai tanara cu 22 de ani

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este destul de rezervat atunci cand vine vorba de viata personala. Actorului nu ii mai place sa ocupe prima pagina a tabloidelor, asa ca prefera sa isi traiasca povestile de iubire departe de ochii curiosilor.


Leo a fost si va ramane unul dintre cei mai frumosi barbati din lume. Actorul nu a dus niciodata lipsa de propuneri din partea sexului frumos, dar acum, se pare ca nu mai este adeptul aventurilor. DiCaprio este intr-o relatie din 2017, iar cea care i-a furat mintile este cu 22 de ani mai tanata decat el.


Camila Morrone este cunoscuta in lumea cinematografica datorita rolurilor ei, dar si datorita faptului ca este numita „fiica vitrega a lui Al Pacino”. Mama Camilei a fost mult timp iubita lui Al Pacino, iar de aici a rezultat si eticheta care i-a garantat o parte din succes. Camila se poate lauda si ea cu cateva roluri in productii de succes, iar veleitatile ei actoricesti au fost mereu recunoscute. Mai mult, aceasta este comparata si cu Jennifer Lawrence, actrita alaturi de care Leonardo a jucat in productia „Don't look up”. 


Partea interesanta de abia de acum urmeaza in relatia celor doi. Desi Leo nu prefera sa se afiseze alaturi de Camila, aceasta sustine prin toate interviurile ca pozele ei din vacanta sunt facute de catre actor.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu