Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Dieta care nu da gres niciodata. La ce aliment a renuntat Kim Kardashian de a slabit 7 kilograme in timp record

Kim

Asa cum era de asteptat, Kim Kardashian a demonstrat, inca o data, ca stapaneste foarte bine zona fashion. Anul acesta, MET Gala a fost ocazia perfecta pentru ca miliardara sa arate lumii intregi ca, in cazul ei, simplitatea si eleganta sunt la ele acasa.


De cand s-a despartit de Kanye West, Kim pare ca a inceput sa abordeze alte zone stilistice care sunt din ce in ce mai mult pe placul criticilor de moda. Daca in trecut isi facea aparitia mascata si cu cagula pe cap, anul acesta, la MET Gala, Kim K a stralucit la propriu, dar si figurat. Miliardara a pasit pe covorul rosu alaturi de Pete Davidson si au fost unul dintre cele mai reusite cupluri de la marele eveniment.


Kim a optat pentru o rochie lunga, nude, accesorizata cu peste 6.000 de cristale aplicate manual. In timp ce multi s-au grabit sa o critice, spunand ca nu este stilul ei, motivatia din spatele acestei alegeri este mult mai profunda. Rochia i-a aparitinut faimoasei Marilyn Monroe. Artista a purtat-o in urma cu 60 de ani, atunci cand i-a cantat ”La multi ani!” presedintelui John F. Kennedy.


Kim Kardashian a trebuit sa slabeasca peste 7 kilograme pentru ca rochia sa o incapa. Rochia costa 12.000 de dolari, iar pentru miliardara a fost o adevarata onoare sa o poata imbraca. 
„A fost atat de provocator. Mi-am propus din prima sa incap in ea si am reusit”, a spus Kim.

Pentru ca trupul ei sa fie tras prin inel, miliardara nu s-a infometat, asa cum s-a zvonit in presa internationala. Cele 7 kilograme au fost topite in trei saptamani cu ajutorul unei diete foarte drastice.

“Am purtat un costum de sauna de doua ori pe zi, am alergat pe banda, am renuntat complet la zahar si la carbohidrati, am mancat cele mai putin calorice legume si proteine. Nu m-am infometat, dar am tinut o dieta stricta”, a spus Kim Kardashian la un eveniment.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu