Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Cate clase are, de fapt, Teo Trandafir. Iti vei schimba radical parerea despre ea

teo trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai emblematice vedete de la noi din tara. Teo realizeaza de ani emisiune la tv si niciodata nu s-a dezis de la un principiu de baza: calitatea invitatilor si a materialelor prezentate. Colega lui Bursucu este asociata, de cativa ani, cu cei de la Kanal D, dar multi dintre fanii ei nu au uitat nici de vremea in care facea emisiuni la PRO TV.

Potrivit viva.ro, Teo Trandafir a facut scoala generala la Pitesti, pana in clasa a doua. Ulterior, s-a mutat la Bucuresti alaturi de familie. In cele din urma, a ajuns la Braila, unde a absolvit Colegiul National Nicolae Balcescu. Apoi a fost studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, la sectia araba-engleza.


In 1991, Teo Trandafir si-a inceput cariera la Fun Radio Bucuresti, unde era angajata ca secretara. Dupa un timp a devenit realizator de programe de stiri. Doi ani mai tarziu s-a angajat la Pro FM, unde a fost realizator-prezentator la emisiunea “Rondul de dimineata”. A ajuns la Tele 7abc in 1994, dupa care la Antena 1.

“Tin minte ca in perioada aceea unchiul meu si-a cumparat televizor. Noi locuiam intr-o mahala unde nu aveam apa si mama ma spala cu apa de la o fantana din curte. Tin minte ca imi placeau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – si ma gandeam ce fericiti trebuie sa fie oamenii astia pentru ca imi imaginam eu ca pe ei ii coafeaza cineva care nu-i trage de par si ei nu fac decat sa cante, sa danseze si sa se distreze toata ziua. Asa a intrat televiziunea in viata mea”, a povestit Teo Trandafir.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu